Zumba jobb

Idag blir det att skriva koreos, strong ska ha ny mage, jag har hittat en jätte bra så den blir det. Sen nya låtar till både zumba fitness och Gold. Tror jag hittat Gold låten. Kenny Rogers har ju dött så jag tänkte att man kunde hedra honom med en av hans låtar. Hittade en som var mycket country men även så man kunde ha den som zumba låt.

Vi har fortfarande folk som vill träna och vi har ju bestämt att vi håller koll på läget hela tiden och bedömer som sagt dag för dag, vecka för vecka.

Körde Strong i torsdags, 4 tappra kämpar, vi hade ett bra pass. Sen rakt på det så körde vi zumba Gold, 45 minuter och det är så skönt som nedvarvning. Annika filmade mig litegrann innan passet. Blev en bra video… fast min mage! Den är ju allt annat är slank och fin. Men jag har varit dålig i magen i 3 dagar, så till mitt försvar så är jag lite uppblåst i magen! 😦


Nu blir det att spraka igång dagen. Kanske jag tar med mig världens bästa Alicia och drar iväg på stan en sväng ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: