Jobbat klart

Ledig i helg, guuud vad skönt. Har en del att göra så det ledigheten kommer precis rätt. Förutom det vanliga med tvätt och annat så blir det ju lite zumba jobb med 🙂

Jag har fått så jävla ont i höften och i ett finger! Det värker så det inte är klokt! Det gnager i leden och inga värkpiller hjälper. Fingret är värst men man ids ju inte ens ringa in och begära hjälp, det låter ju lite löjligt i dessa tider, hej jag har ont i fingret 🙂 Nå det går säkert över.

Natten var inte min bästa direkt, ont i kroppen men sen har Danne snarkat, jag satte öronproppar men jag sov jätte lätt säkert pga att jag hade ont så jag hörde snarkningarna igenom öronpropparna! Så vid 04 var jag less på Danne och körde upp honom och sova på soffan 🙂 Jag har svårt att sova med öronproppar oxå för det börjar klia i öronen som bara den. Nå tur att jag är ledig när jag sovit dåligt.

Härligt väder idag, solen skiner och det är -4 grader ute, det blir en prommis med hundarna idag. Jag och Savannah drar nog och tränar oxå en sväng senare idag.

På corona fronten verkar det vara som tidigare, vi vet ju inte så mkt i Happis. Enligt kommunen finns ett fall i Haparanda, inget mer. Nått annat har inte kommit fram iallafall. Tornedalsskolan är stängde, eleverna har distans undervisning, Gränsskolan är fortfarande öppen men de förbereder en stängning.

Nu kom Alicia, hon är med fammo medans pappa tränar ❤

Be safe out there

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: