Att inte veta

Jag hörde igår på radion att vi alla ska lyssna på vad myndigheterna säger, ta det på allvar, betrakta detta med corona på allvar. Men i Haparanda har vi ett fall som kom för snart 2 veckor sedan, ingen ny har rapporterats som smittad. Så hur tror dom att vi ska ta det på allvar, se tyngden i det. Vi har ju bara ett fall och den personen måste ju vara frisk nu för jag har inte hört några rapporter om att han skulle ha dött.

Sen det här med att viruset inte tycker om värme, vi ska få det lugnare till sommaren…. ja ja du. Det sprids ju i länder som Iran, så vår sommar måste ju vara som typ deras vinter nästan! Ja ja får se då när vi får ett stopp på detta. I Kina har ju smittan nått sin kulmen för några dagar sedan och antalet smittade/dag sjunker. Den sista veckan har ju ju tillfrisknade varit högre än insjuknande. Men hur ska vi veta när det nått sin kulmen i sverige, vi har ju slutat testa folk! I juni läste jag att det börjar vara över. Ja det får vi verkligen hoppas och att det inte startar om när hösten sedan kommer.

Våra utbildningar börjar ställas in, nu kom R3 utbildningen, får se hur det blir med vårt event. Vi har is i magen fram till slutet av mars så får vi se var vi står då. Det är ju det att flera länder stoppar ju både in och ut trafik i landet. Sen får man ju inte ha stora folksamlingar och vi har två länders rekommendationer att ta hänsyn till.

Strålande väder idag iallafall, solen skiner och det var redan nu riktigt härligt ute. Får se om jag hinner en prommis innan jobbet, det vore skönt.

Hoppas nu att allt går bra för Savannah idag i skolan. Hon har ju varit borta i två veckor, det var första dagen igår. Första lektionen fixade hon sen fick jag hämta henne. Målet idag för henne är att klara längre än igår. Hon ställer målen själv för hur hon vill göra det, detsamma med träningen så det är imponerande då har hon inte gett upp! Då vill hon framåt, då vill hon bli frisk, lilla fina gumman, jag kämpar för hennes del så mycket jag kan ❤ Men om hon nu kommer hem tidigare från skolan så ska jag ta med henne på en prommis eftersom vi inte hinner träna idag. Jag jobbar till 22 och efter det blir det nog ingen träning 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: