Antalet krymper

Det blir färre på passen, man ser att corona påverkar tränandet en hel del.Vi är fortfarande av den inställningen att vi följer rekommendationerna, vi ber deltagarna tvätta händerna med tvål och vatten på toaletten innan de kommer in i salen och vi ber dem sprita händerna när de kommit in i salen och många spritar även när de går ut.

Igår var vi 5 zumban, kul hade vi och jag gjorde ett näst intill perfekt pass utan fel. Tror jag gjorde ett vad jag kommer på. Sen är ju mina armar som överkokta spagettin ibland men jag jobbar på det, jag försöker tänka på det. Jag kom på mig i en låt att jag hade olika armar till samma steg… så där får jag kolla lite mer. Jag har för mig att jag gjorde rätt sväng 1 men fel sväng 2.

Efter passet for jag hem, tog ett ägg och sen drog jag och Savannah iväg till lokalen. Vi körde mycket ben, seeega ben, utfall med vikter var en övning, benböj och sen tåresningar. Sen körde vi armar, biceps, triceps och så bröstmuskler. Vi tog ingen mage, hon hade sån träningsvärk så vi tog det lite lugnare. Vi värmed upp med rodd och avslutade med rodd. Ett 35 minuters träningspass. Det räcker ännu till henne. Jag vill inte att hon ska känna det övermäktigt. När vi slutar så är endorfinerna på topp helt perfekt. Hon har insett vikten av träning, vad träning gör för ens välbefinnande, så super bra 🙂

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: