Kör ännu ikväll

Snaran dras åt, gymnasium stänger troligtvis fr imorgon. Vi pratade med deltagarna igår om hur vi ska göra, de som var där vill träna och vi kom överens om att vi ser dag för dag, vecka för vecka om hur läget är. Alla känner sig ansvariga och har god hand hygien, vi kommer inte dit om vi är sjuk osv. Och vi känner att vi som ännu är friska behöver få glömma en stund. Jag trodde inte det skulle komma i princip någon igår men det kom ändå ca 20 personer.

Ricardo Marmitte en av ZES:arna har gjort en utmaning till oss Zins around the world, han gjorde The Corona dance. Han vill sprida kärlek och glädje trotts dystra tider. Han utamanade oss att göra den på ett pass och filma. Det gjorde vi igår med Goldisarna, jag la upp den på facebook och på Instagram, min första post ever där och taggade honom som han bad oss om #thericardo och gissa, han sååååg den och kommenterade min video ❤

wp-15844411769143009665521589155093.jpg

The Corona Dance ❤

Idag kör vi Zumba Fitness, hoppas vi ses

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: