Öppet som vanligt

Vi kommer att ha öppet vår lokal som vanligt i veckan MEN vissa restriktioner finns. Så här ser de ut.

wp-15843414684335168170542161194375.jpg

Jag hoppas nu alla respekterar detta framför allt punkt nr 1. Men det tror jag, vi har ansvarsfulla kunder hos oss. Vi måste vara rädd om varandra, vi måste alla dra vårt strå till stacken och försöka hålla smittrisken nere.

Idag blir det lite skoj efter zumban, vi ska spela in en liten videosnutt, Ricardo en av ZESarna har gjort en lite grej för att ”lätta” liten på stämningen kring corona, han vill påminna alla men på ett roligt sätt. Så han har sattit ihop en challange, den antar vi ❤ Jag måste sen på ta ner nya låten, tror inte jag har den på plattan, en lätt låt med få steg kombinationer. Jag måste bara göra om på ett ställe för där ska vi gå i ”tåg” och hålla varandra i midjan. Men den biten får vi hoppa över just nu.

Undrar hur det blir på fredag för Stations zumban, ungdomarna ser fram emot den iallafall, jag pratade med några av dem förra veckan och de tyckte det var alldeles för lite zumba. En av tjejerna hade missat då jag var sist men nu skulle hon komma, hon tyckte det var så roligt. Jag tycker det är roligt, jag älskar att zumba med dem. Jag har fått jätte mycket fina ord av ungdomarna och det är ju roligt ❤ Men varför skulle just den zumban bli annorlunda? De kommer ju dit ändå, det är väl jag då kanske som är i en högrisk grupp som blir utsatt. Men men det blir nog bra det med. Nä nu ska jag skriva ner nya låten och kolla om jag har musiken, men jag tror inte det. Så jag har lite att göra innan jag blåser iväg till Kalix.

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: