Corona och drömmar

Usch det är lite obehagligt det här med coronaviruset. Inte för att jag är så speciellt rädd själv men det är ändå lite obehagligt. Folk struntar i det och tänker att det är ju en förkylning. Jag skulle inte resa utomlands nu, jag skulle heller inte åka till storstäderna just nu och inte gå på stora tillställningar heller. Hade Robin Hood kommit nu så hade jag inte gått. När vi var så vet inte om det fanns ännu någon smittad i Sverige men strax därefter dök det upp 1 och nu är det över 50. Jag tycker folk som åker utomlands nu är oansvariga mot resten av befolkningen. Jag menar även om de åker till ett land där det inte finns så ska de sitta på en flygplats och vänta. Vi har flera som är utomlands från Haparanda just nu och flera som är på väg, snart har vi det här och kan de ens hantera det i vår lilla stad!? Näää jag skulle inte fara!

Har ni bunkrat något? Jag har ju bunkrat lite annat som kan behövas vid kris men inte mat. Jag har lampor, laddare som går på solceller, vanliga batterier, tändare, tändstickor, värmefiltar, värmeljus och sånt. Men mat, dit har jag inte kommit än, måste man det? Kanske inte än, vi har ju mat i våra butiker än men söderut gapar ju hyllorna tomma. Nog för att vi har rätt mycket mat om något skulle hända men bröd är väl nått vi skulle behöva mer av.

Idag blir det jobb fram till 15.30 sen kör vi Strong by Zumba ikväll och Zumba Gold på det. Det ska bli riktigt roligt faktiskt. Men jag måste börja byta ut något block i Strong, jag är själv dödligt less på dom! Hoppas inte mina deltagare tycker likadant som jag :/ Men jag ligger efter i min planering totalt, jag fick ju hjärtinfarkten i slutet av oktober, sen hade jag uppehåll fram till början av januari innan jag sparkade igång Strong igen. Då körde jag två veckor sen tog jag paus inför vår öppning med House of Joy. Så jag har inte hunnit med det jag tänkt mig själv. Men det tar sig sa mordbrännaren, det kommer 🙂

Usch vilka jobbiga drömmar jag har haft!!! Först drömde jag att jag kom på Danne med att vara otrogen, han hade haft ett förhållande med en annan tjej i flera år!!! Han hade levt ett dubbelliv. Jag var så jävla förbannad!! Sen mitt i allt så drömde jag att jag drömt det. Efter den drömmen så var jag sportdykare 😀 vi dök nere vid inte vrak, men delar från vrak, hus, en massa urgammal saker från gamla Grekland, Turkiet och så. Sen hade en av oss en mask för ögonen som föll av och landade på en kvinna som var med i vår grupp, hon var någons mamma. Vi var alla på väg upp till båten för att hämta mer verktyg, vattnet var inte så djupt kanske runt 3 meter och lite grumligt. Kvinnan som fick masken på sig fick panik och började vifta, i paniken drämmer hon till en jätte haj som griper tag om kvinnans arm sen var det 3 till hajar där och de drog isär henne totalt. Det sista jag såg var att hon snurrade runt runt i en jäkla fart! Vi andra hann upp på båten och det enda vi ser är hur vattnet färgas rött.

Det vi drömmer om har inte att göra med någon annan än oss själva, att drömma om vatten, det är dina känslor, var vattnet instängt (typ akvarium) djupt, svart, hotfullt osv. Att drömma om hus är hur du ser på dig själv, hade det fönster, hur var fönstren såg du ut, i vilket skick var huset, flera våningar osv Om jag själv ska tolka mina drömmar…. den första vete gudarna hur jag ska tolka men den andra. Vi var och dök, bra för då vågar jag vara i mina känslor, många som drömmer om vatten går inte i, det ska man göra om man drömmer om vatten. Nå jag var ju och dök i ”mina känslor” men vattnet var lite grumligt, jag är inte riktigt klar i vad jag känner men ang vad vet jag inte. Något från förr skulle jag tro, långt tillbaka eftersom vi dök vid urgamla saker. Delar av hus, det kan vara hur jag var förr, delar av vrak är hur jag tidigare hanterade känslor kanske. Tidvis var vattnet helt klart typ när vi var på botten och tittade på de grejer vi hittade. Det var när vi skulle upp till båten, då hade det vi tagit i på botten rört om och dragit upp slam, hajarna var oxå lite grumliga. Så jag är helt enig med mina känslor, men något från förr kommer upp och rör om saker så jag ser inte klart på någon situation. Hajar, jag är livrädd för hajar, jag brukar se ett scenario då jag flyger hur planet störtar i havet och hajar simmar in och äter upp mig 🙂 Hajarna var på min vänstra sida, alltså på mon omedvetna sida, något omedvetet stör mig, dom var 4, kan härstamma från 4 år sedan, från det jag var 4 år eller 4 saker…. tror det är något som funnits i mitt liv men jag blockerar det, det försvinner, det äts upp…. Men jag klarar mig, jag kommer upp till ytan, jag kommer upp på båten och ser det röda flyta ut och försvinna. Så spännande… får se då vad som komma skall, det är inte långt borta, vattnet var inte djupt.

Snö igen…. fan nu vill jag inte ha mer snö!!! Usch, jag vill att våren skall komma och det börjar smälta, så härligt. Man är full av hopp på den kommande sommaren och tror att denna kommer att bli kanon! Vi har semester period 2 och då är det ju oftast lite varmare. Nä nu ska jag göra zumba inlägget och sedan in på fb en sväng, jobbet kallar strax.

Be safe out there

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Mar 06, 2020 @ 08:22:32

    Jag håller fullständigt med dig….verkligen oansvarigt av folk att resa nu, man sitter i trånga utrymmen i flyg och tunnelbanor, nej, jag skulle inte åka nånstans just nu när man vet om vilken smitta som härjar för tillfället.

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: