Storm?

Nope vi har ingen annu iallafall, här är allt lugnt. Det kom ju lite snö igår, då blåste det lite mer på förmiddagen men det slutade oxå sedan. Men än så länge har vi inte sett till några starkare vindar iallafall.

Jag var lika trött igår när jag kom från jobbet som jag var dan innan. Fast nu tvingade jag mig att slö kolla mellon, sov en liten skvätt där emellan. Gick och la mig tidigt igår igen, somnade rätt snabbt och sen har jag sovit bra, inte lika bra som igår, vaknat oftare men ändå helt ok.

Jobbet väntar, jag är strax på väg, nu är det bara att fixa frillan och sen hoppa i kläderna och iväg.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: