Hoppas detta fortsätter

Vi har inte så mycket snö och bara några minus grader. Det har ju varit plusgrader och regn oxå under februari. Endast en vecka med lite mer ordentliga minusgrader, men jag tror inte vi kom över minus 20 inne i stan. Jag är ju inget fam av vinter så jag hoppas detta fortsätter.

Jag älskar ju tiny houses, alltså mini hus. Tittar på dom flera gånger i veckan, det är absolut något jag skulle kunna tänka mig.  Eller så en ordentligare husbil, det behöver inte vara någon stor men att den har dusch och toa. När ungarna börjar flytta i eget så tänker jag att det är nog så jag skulle vilja bo. Men då går ju inte att ha våra djurpark! Så det skulle nog bli bara en hund och en katt. Fast katter är ju oxå svåra på det sättet att de är fritt strövande och bor man i en husbil kanske man vill flytta på den och då blir det svårt om katten vill gå ut. Och katt i koppel…. ja det är ju något jag tycker är konstigt faktiskt. Men jag tror att det är så jag kommer att leva en dag. Tänk och bara köra runt, parkera där du vill, bo någon vecka och sedan röra på sig igen. Jag är inte så mycket för att ha grejer, de minnes saker jag vill ha kvar, är foton, dokument från när ungarna varit små. Men sen är det inte så mycket mer. Så det skulle få plats i en låda. Sen kläder, skor. Jag är ju inte så mycket för kläder heller, men skor älskar jag ju. Så jag skulle med lätthet kunna bo så.

Jag var så jävla trött igår, jag var skit trött på jobbet och när jag kom hem gick jag i säng redan vid 22.30 vilket är jätte tidigt när det gäller mig. Somnade rätt snabbt och sovit som en stock hela natten. Och det tycker min klocka oxå.

Ja ja jobb idag, ska strax iväg, det blir att jobba hela dagen fram till kvällen, 12 timmar/ dag och helg, inte illa va!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: