Suverän combo

Alltså Strong by Zumba och Zumba Gold på det, helt klart en suverän combo. Gold passet är bara 45 minuter och det känns helt perfekt, som om man bara har världens flow i kroppen. Det är inte jobbigt alls, efter ett tufft SbZ känns det bara riktigt skönt ❤

Strong gick suveränt, det är ju så jäkla roligt. Sen Gold, det gick oxå hur bra som helst men hjärnan var liiite virrig i en låt och sen tappade jag beatet i Dancing Queen av nån anledning. Men för övrigt gick det hur bra som helst.

Jag har köpt Sussus kangoo jumps igår, hon kom med dom till B hallen så jag testade efter passen, faaan vad kul det var! Så jag tänkte att jag ska börja hoppa själv till musik. Savannah tyckte oxå det var skit roligt, hon ville oxå ha. Så jag ska kolla om jag hittar åt henne med så börjar vi hoppa ihop

wp-15816654882612870739768533203651.jpg

Skönheterna ❤

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: