Strong och Zumba Gold

Igår körde jag ju dubbla pass, ett Strong by Zumba och sen 45 minuter Zumba Gold på det, Det gick faktiskt jätte bra, jag trodde det skulle vara jobbigare men det var nästan skönt att varva ut med ett Gold pass. Och hjärnan var med, jag tänkte att jag kanske kommer ha svårt att ställa om men det gick förvånansvärt bra! Jag kanske börja efter 6 år få lite rutin 🙂

Det var 4 på Strong och 5 på Gold tror jag, inte så mycket men det byggs upp sakta men säkert. Jag hade mellan 8-12 vanligtvis på Strong på Fysioteket men det tog oxå nästan 2 år att komma dit. Nu är många ute på resor, ska på resa, är sjuk och en del väljer att gå på zumba med Päivi. Men jag kommer att köra så länge någon vill köra, jag tror på Strong by Zumba, det är ett fantastiskt pass ❤

Alltså jag var så besviken när jag tittade på min klocka igår när jag slog ner röven i bastun, 139% VA!!!! Det kan inte vara möjligt…. jag har ju jobbat hela dagen och kört dubbla pass??? Nå jag synkade den med mobilen och då kom svaret, batteriet hade dött redan på natten och jag hade inte märkt det. Jag laddade den innan jag for till B hallen, då såg jag att klockan var död men jag trodde den just lagt av! Så 139% på mina två pass! Det var ju heller inte illa 🙂

Nä nu ska jag fixa frillan och sen göra mig klar för dagen ❤

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: