Carola

Carola är en otrolig person. Har ni läst om Emma, tjejen från Edsbyn utanför Piteå som räddade alla sina 6 barn ifrån ett brinnande hus. Hennes tanke var att jag ska rädda alla mina barn sen kan jag dö! Lyssna på Emmas berättelse
Hennes idol är Carola och när hon ligger på sjukhuset så får hon besök av just Carola, de blev vänner och Carola har sedan dess besökt dem flera gånger. I helgen har det spelats  en hockey match som ska samla in pengar till familjen. Där kommer flera stora stjärnor att uppträda och vara med på olika sätt. Carola har skrivit om den flera gånger. En otroliga människa. Läs om det här, Carola

2020-02-02

Första gången på 900 år vi har ett sånt årtal, häftigt! Det kallas palindrom datum, alltså det blir samma sak om du läser det baklänges. Det hade väl varit roligt att ha något graverat detta datum, nått man kan minnas. Men sånt framför tänk hade jag ju inte förstås 🙂

Idag blir det jobb, den sista dagen av 4. Imorgon är jag ledig och tur är ju det för det är en del att fixa inför vår premiär imorgon. Premiär för House of Joy och uppstart på Zumba Gold 2020, Det ska bli så spännande, vi håller nu på att fixa in grejer, allt vad vi behöver. Vi flyttar ju inte in i vår egen lokal förrän i mars men det är tid nu att börja tänka vad behövs. Hur vill vi ha det? Em kassadisk var en sak men det finns en där så de håller på att förhandla om den bli kvar eller om hon tar med den. Sen var det speglarna, de var infällda i väggen, våra skulle hängas på väggen så får se då hur det blir….. väggen är inte återställd så de förhandlar om speglarna men de är ändå rätt lågt satta med tanke på att vi ville ha dem hängandes från scenkanten och uppåt. Om de blir kvar och de blir för låga så får vi lägga till ovanför helt enkelt.

Oh har kollat in nya ZIN många bra låtar som jag kan tänka mig ta in. Sen har vi ju fr Anssis jam, där var oxå en del bra. Så jag har lite nytt att ta in. Men nu till tisdagens zumba blir det inget fr var sig ZIN eller jamet, två nya koreos en från förr, tror jag har haft den för 4 år sen och sen en där jag har haft låten men nu med en ny remix och helt ny koreo 🙂 Blir bra, lyssnar och tränar, imorgon bli det att öva på Gold så då hinner jag inte med fitness alls. Uiiii vad detta ska bli roligt ❤

Vi har lite på gång jag och Rellu oxå, Rellu får äntligen hit Keith med sin självförsvars grej. Om det kan ni läsa i evenemanget på Facebook, där finns info om kursen, reservera din plats osv Självförsvar för tjejer, den 4 April är det planerat.

Sen har jag en utbildning som jag håller på att försöka få hit, men det är lite hemligt än, det är en instruktörs utbildning och INGET inom Zumba!! Den blir i slutet av April, början av Maj försöker jag att den kommer. Så får se då, blir det nått, jag har flera intresserade men sen måste de lämna bindande anmälan så hoppas de då fortfarande är intresserade.

Vi har ju vårt stora event till sommaren, hemsidan är upp och biljetter har börjat säljas till MC:n ❤
Här kan ni läsa om eventet, HaparandaTornio HealthWellness2020  här kan ni prenumerera på nyhetsbrevet, läsa uppdateringar och framför allt BOKA både utbildningar och Masterclass. Så in nu och säkra din plats på de olika grejerna 🙂

Ja ja nu ska jag börja göra mig klar för dagen, jag ska snart iväg och infinna mig för jobbet, slutar 22 ikväll!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: