Vaknat i ottan

Vaknade före 05, hade en panik dröm! Sen kunde jag ju inte somna om förstås. Nå steg upp då. Klockan är nu 07 och jag har hunnit, vara ut med hundar, elda, läsa bådae Happisbladet och  Aftonbladet, kolla facebook och planera lite.

Idag blir det inte så mycket att göra, städa lite förstås, plocka tvätt och det där vanliga. Tänkte ragga in på ikea en sväng och kolla fyndet. Gör i ordning listorna inför Gold, göra korten till Gold, kolla listorna, skicka ut lite mer reklam. Jag och Nina har lite checka av att göra oxå. Men det ordnar sig det.

Var ut på prommis med Rellu igår. Efter klockan 1.24 minuter för att vara exakt. Vi gick 4 tullars rundan. Det var riktigt skönt. När vi startade var det minus 9 grader, jag har ju inte långfillingar så det var lite kallt om låren. Men under tiden vi gick blev det varmare men det började blåsa. Kollade tempen när jag kom hem, minus 3!! Och tio minuter efter att vi kommit hem så öste snön ner! Mina lår var helt knallröda! Jag frös inombords i säkert två timmar efter det. Men det var skönt att rensa skallen och sen fick vi uppdatera oss i sommarens event! Var står vi nu, vad behövs göras, fixas, sponsorer osv.

Imorgon bär det av till Kemi och jam med Anssi och sedan påföljande masterclass!! Yeey det ska bli riktigt roligt. Vi måste väl kolla av med varann hur och med vad vi tar oss dit. Det är ju onödigt att alla har egen bil kan det ju kännas som 🙂

Ja ja nu ska jag sätta igång dagen, känner mig faktiskt piggare idag. Inte lika trött som jag varit de senaste veckorna. Tur att jag är ledig helgen ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: