Sjuk

Sjukskrev mig idag. Jag är så trött! Somnar sittandes överallt. Igår var jag ner och hämtade mina nya mediciner på Apoteket och så var jag in på Coop och köpte en limpa och jag mötte 3 som sa att jag är blek. Danne sa att jag såg helt slut ut när jag kom hem från jobbet igår. Det här med min trötthet blir bara värre och värre! Jag var fan betydligt piggare efter infarkten än vad jag är nu. Men då har de ändrat i min medicinering lite så hoppas att det blir bättre då för det här är skit jobbigt!

Sen skulle jag varit på nya cellprov idag. Jag lämnade ju förra veckan men då ringde Monica upp mig i måndags och sa att hon tjorvat ihop mina prover med någon annans och att jag måste komma och lämna nya! Det skulle ha gjorts idag men då fick jag mess igår att hon var sjuk att hon ringer mig om ny tid. Fast nu vet jag inte om jag tror på det! Jag pratade med en kompis till mig som satt att de hade ringt henne och sagt att det blivit nått fel på provet, de måste ta nya och hon hade livmoderhalscancer!!! Tänk om de misstänker något hos mig med???? Hur kan det bli fel, märker man inte proven direkt? Fast Monica är ju virrig så hon kan lika ha blandat ihop mina prover, de var flera föra mig och två efter mig då jag var där. Tänkte genast på min trötthet……

Usch vad jag gnäller i bloggen, är jag inte trött så är jag sjuk och är det inte det så räcker min tid inte till!!! Nä nu får det vara slut med det! Annars är inget nytt under solen, vi väntar med spänning jag och Nina på att få sparka igång det ska bli så roligt!!! Sen när vi får vår egen nya lokal blir det ännu roligare, tänk att ha helt eget ❤ Spännande tider har vi framför oss. Vi planera nytt, vi har planerar fram till nästa jul 😀

Be safe out there

 

3 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 23, 2020 @ 15:04:24

  Kom ihåg att vila nu ❤️ Hoppas verkligen att det vänder för dig, förstår att du blir irriterad och frustrerad… Men lyssna på kroppen! Det är ändå inte så länge sen din kropp var med om en stor ”smäll”

  Och vad gäller provet så hoppas jag verkligen att det ”bara” är hennes virrighet 🤔

  Snart är vi igång med vårat ❤️ håller med dig, det känns så himla bra och roligt 🙏kram på dig

  Svara

 2. anders
  Jan 25, 2020 @ 12:32:43

  Kroppen säger vila, nå nog är det bara att vila. Fasen människa du har bara en kropp så var rädd om den. Blanda ihop prover! Men va i h-vete, det får inte ske….. nå hoppas iaf att det så småningom blir ett bra och friskt besked till dig. Vila! vi får inte så många chanser.

  Svara

  • Anna
   Jan 26, 2020 @ 13:14:30

   Ja eller hur Anders, det var ju lite slarvigt det att blanda ihop prover. Jo man lyssnar mer nu på kroppen än innan, vi har som du säger inte så många chanser i livet. När jag blir trött då stannar jag hemma, orken bara dör så man har inget val heller.

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: