Veckan, dygnet

Min vecka borde ha mer dagar och mitt dygn borde ha fler timmar. De två sista veckorna (inkluderat denna vecka)  har jag varit ledig 2 dagar, det är alldelens för lite. Jag hinner inget! Mina timmar under dagen borde vara fler för när jag är färdig med det jag tänkt är klockan mycket och jag hinner inte koppla av, sitta ner titta tv eller bara vara. Jag tittade lite tv igår men då blir det sent och sedan när jag går i säng blir det oxå sent för att jag har svårt att varva ner, det blir spela mitt spel och titta tv i säng. Så klockan är oftast över 01 innan jag går in för sleeping mode. Så en dag extra ledig och 3 timmar till/dygn det skulle vara perfekt.

Igår efter att jag fixat frillan så började jag städa där nere, dammsög och plockade undan. Vek tvätt, hängde tvätt, tog upp det som skulle i skåp och i allas rum. Iväg till Rellu, planera inför sommaren, skickade iväg ansökningar av bidrag osv. Det tog ett par timmar det med. Pian kom och vi for och lunchade. Sedan hem. Tränade lite koreos. Började med middagen, plockade undan jul samtidigt. Förde ner allt var det skulle vara så det inte hamnar nedanför trappan bara, tog undan saker som legat lite här och där där nere medan jag gick runt med alla kartonger. Bytte gardiner, söndrade en lampa! Nå vi får köpa nya…. Sysslade fortsatt med tvätt efter middan. När jag äntligen var klar med allt så var klockan runt 21.30. Då var det soffan en stund.

Idag ska jag börja jobba kl 12 tror jag, måste kolla så jag infinner mig på rätt tid. Sen är det jobb resten av dagen ända fram till 21. Så då vet man vad man gör.

Kände konstigt att vara ledig en tisdag kväll och inte ha zumba. Skönt samtidigt att inte behöva stressa med det just nu men jätte konstigt. Nu vilar jag fram till vi startar själva. Det ska bli spännande att få se hur många som dyker upp! Gold gruppen kommer att minska i och med att det finns på torsdagar oxå att välja på i vårt månads kort tror jag. Vi får väl se hur det kommer att se ut.

Ja ja dags att ta tag i dagen, ska ju givetvis hinna en hel del innan jag ska till jobbet.

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 22, 2020 @ 10:43:53

  Voine Voine… Hur ska vi ordna mer tid 🤔🤪

  Oj vad jag längtar till att vi ska köra igång ❤️

  Svara

  • Anna
   Jan 23, 2020 @ 09:13:26

   Hahaa det är bara att prioritera rätt så ordnar sig tiden 😀
   Jo det ska bli så roligt, man bara väntar att snart är det dags!!!!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: