Jobbat och jobbat

Nå niin då var den helgen med påföljande måndag klar jobbad! Ledig idag men fortsätter jobbandet imorgon! Sen jobbar jag två dagar och sedan ledig helg!! Fan vad skönt det ska bli. Så nu när jag började jobba den 13:e så har jag när jag äntligen blir ledig igen den 24:e bara vara ledig två dagar! Usch det är tufft! Nåväl man ska inte grina, jag har ju ett jobb!

Här står julgranen ännu kvar! Jag har jobbat så mycket som sagt så jag har inte orkat ta ner den. Eller orkat, jag har inte haft tid, allt annat är borta men just julgranen och mina stora tomte, mina fina lamor, julstjärnan och gardinerna är kvar här i köket. Alicia kom igår och jag sa till henne att fammo måste börja ta ner julgranen men det tyckte inte hon 🙂

Så nu när ungarna farit till skolan så tänkte jag börja städa i källaren, dammsuga, hänga, vika och bära runt lite tvätt. Sen ska jag till Rellu och vi fortsätter planeringen med sommarens stora event.

Min fina lilla dotter mår ju inte så bra, så ikväll tänkte jag hitta på nått med bara henne, tänkte kolla om jag får med henne på lite träning, jo träning hemma går bra. Men det skulle vara nyttigt om jag fick med henne på nått gym. Men annars får vi göra det hemma. Kanske hälsa på nånstans innan, vi får se men nått måste vi hitta på. Hon mår inte bra alls. Stackars min fina lilla tjej ❤

Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna, fixa frillan, föra ungar! Sen börja städa lite. Lyssna på Gold koreosar. Det öser ner där ute. All snö som kom i helgen har nog regnat bort nu, skönt tycker ju jag men det är snor halt igen.

Ungarna är snortrötta båda två, jag får tjata upp dem från sängarna. Jag får tjata på Danne som inte gör något om jag inte tjatat mig blå. Han skulle ha övningskört med Rasmus men det blir inget av det, han har varit iväg med honom 1 gång!!! Sen han gjorde kursen i september, han leker med sin mobil eller ordnar skruvar eller vad han nu gör i källarne, jag blir galen på sånt. Jag måste tjata och hålla koll på hela familjen!

Rasmus är förd till skolan, nu in på fb sen föra Savannah sen blir det att ta tag i dagen ❤

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 21, 2020 @ 21:44:40

    Hoppas tösen snart mår bra igen ❤️

    Julen varar till påska 😉😂 är det så.. Hoppas du haft en bra dag och hunnit vila oxå 😍

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: