Jobbat

Jobbat hela helgen och jobbar ännu idag! Sen är jag ledig en dag, jobbar två och så ledig helg! Jag är kanon trött så det ska bli riktigt skönt att få vara ledig under nästa helg.

Var med Dennis till akuten i Kalix igår. Han har ju stukat foten ordentligt, de misstänkte först en fraktur men efter röntgen och undersökningar så var det en reva i ett muskelfäste. Så det läker men det kommer att ta tid förstås.

Strong by Zumba med kommunens folk idag, det ska bli skoj! Älskar ju själv passet, tufft, men häftigt. Jag tog inte min beta blockerare idag, de har ju tagit bort den eftersom jag som det är har låg puls och har alltid haft lågt blodtryck, nu kunde jag gå ner under 40 i puls. Så de tror att det är därför jag varit så trött. Jag måste få sitta och stänga ögonen bara tio minuter på jobbet med jämna mellan rum. Hemma kan jag ju gå och vila en timma men på jobbet går ju inte det. Men tio minuter här och där går och för mig har det blivit ett måste för att klara dagen. Men kanske jag piggnar till nu, får se då.

Ja ja nu måste jag börja fixa frillan och sedan iväg till jobbet. Ingen snö att skotta idag iallafall! Igår var det en vall på 50 cm hög och säkert 70-80 cm bred bakom bilen!!! Men som tur var så var det rätt lätt snö, så det gick att ploga bort på 15 minuter så jag kom ut iallafall.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: