Alltså sååå trött

Jag har ju varit så trött den sista tiden, tröttare än veckorna efter ínfarkten. Ja jag har börjat jobba och det har garanterat gjort sitt till. Jag var till hjärtsköterskan och till läkaren i torsdags. Alla mina värden är perfekta, de gjorde ett ekg när de hörde hur trött jag är och jag hade trotts att jag gått en bra bit precis innan en puls på bara 43, jag har ju gått så lågt som 37 och 38 här hemma enligt min klocka. Så de ska ta bort betablockeraren jag äter. Hon sa att det är ju meningen att medicin ska hjälpa inte göra saker värre. Nu hade jag ett jätte bra blodtryck, efter långtidsmätningen ligger jag strax under 130/70, tänk och den dagen hade jag skit mycket att göra, två zumba pass och en massa spring på stan. Så min trötthet har mycket att göra med medicineringen.

Jobbade igår, 09-18, idag och imorgon blir det 07-19 sen på måndag 07-16. Sen är jag ledig en dag! Dessa veckor är skit jobbiga som jag har just nu på schemat, jag hade bara torsdag ledig under förra veckan. Sen lättar det lite iallafall.

Nu är även pärmen klar till Gold, så idag ska jag börja köra koreografierna. Ja ja nu ska jag hoppa i kläderna, jobbet kallar.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 18, 2020 @ 09:20:59

  Hoppas det vänder snart med tröttheten ❤️ kom du ihåg att fråga doktorn alla frågor 😉🙈

  Usch, inte nådiga scheman… Håll ut, en dag i taget 😍
  Själv har jag inget planerat in idag, INGET 🙄😮😂 tänkte ta en pyjamasdag men är nog för rastlös för sånt svammel… Ser att det kommit lite snö så får väl skotta lite 😉💪💪

  Vi hörs säkert ❤️

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: