Så f**cking super trött

Jag är så jävla trött, igår när jag kom hem från jobbet sov jag 2.5 timmar och djupt! Jag vaknade vid 19, helt förvirrad! Nå jag var uppe en stund gjorde klart min Gold lista i plattan, alla låtar är klar och ned tankade så nu är det bara att öva, öva och öva. Men det ska nog gå bra. Gick i säng vid 23 och somnade väl ef en timme, spelade mitt spel, kollade favvo serien Big Bang theori och somnade omgående.

Idag ska jag till Kalix, hjärtsköterska och läkare. Jag har ju sån konstig hosta, den kommer kanske bara en eller två gånger om dagen, känner mig annars frisk. Hostar kanske en tio gånger sen är det över, torr rethosta. Har jobbigt med andningen igen, vet inte vad det beror på då? Sen märker jag ju att ju längre jag jobbar, desto tröttare blir jag… så jävla jobbigt! Nå jag får prati lääkari som en av våra boende säger. Men jag tror det hade varit smart att börja på 50% kanske och inte köra heltid direkt. Men jag hade inte fått mer sjukskrivning utan att träffa läkare. Min tid den 8:e blev framflyttad så därför hann jag ju jobba så pass länge.

I tisdags körde jag mitt sista zumba fitness pass på Fysioteket, Päivi, Rellu och Rollo var oxå med. Vi var alla instruktörer på scenen mellan varven. Det var så jäkla roligt!! Vi körde järnet. Det blev som ett bra avslut på min karriär på Fysio, jag lämnar Fysioteks scenen i trygga händer, Päivi tar över min stafettpinne. Men jag är inte riktigt klar där, idag har jag mitt sista Strong by Zumba pass (passet har varit fullbokat, jag har öppnat fler platser, guuuud så roligt) sen stänger jag dörren dit som instruktör iallafall för gott eller ja  det ska man väl heller inte säga, man vet ju aldrig var livet tar en. Men som det ser ut just nu så kutar jag vidare mot nästa utmaning… ❤

På tal om nästa utmaning så hade jag och Nina tänkt göra lite ärenden idag, vi har lite att fixa, måste ringa och göra upp en tid med henne, jag ska ju åka till Kalix kl 12 så innan det måste vi ha vår date.

Ja ja nu måste jag köra igång dagen, detta går inte 🙂

Be safe out there

 

1 kommentar (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 16, 2020 @ 15:27:06

  Lycka till i Kalix ❤️ och tack för idag!!
  Allt har sin tid… Och när en dörr stängs öppnas det en ny 🙏
  Du och jag mot världen 🌏 tillsammans mot en ny framtid 😍👏👏

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: