Veckan startar

Veckan startar med buller och bång! 10,20 HC och det ska kopplas en 24 timmars blodtrycksmätare på mig, 10,30 möte på skolan, men hinner inte dit så jag har meddelat jag kan inte vara med. 14,00 zumba med T-skolans elever och 15.00 zumba med kommunen. Ska kolla om de vill ha Strong nån av gångerna med.

Igår var jag barnvakt åt lilla fiiina gumman medans Dennis tränade. Vek ner all tvätt, satte på nytt. Sen gjorde jag klart alla koreosar föutom en cooldown för den har jag inte hittat! Men nu blir det till att ta ner all musik jag ska ha. Så det tänkte jag göra idag efter att jag satt på mig mätaren. For iväg och handlade och sen lagade jag mat, Dennis och Alicia kom oxå på middag. När de sen for kraschade jag på soffan i säkert två timmar!!! Jag var helt slut, det har varit en tuff helg.

Ja ja nu ska jag in på fb en sväng, sen blir det väl till att skjutsa iväg ungarna till skolan, Rasmus epa är ju sönder. Får se om delarna kommer i veckan som Danne beställt. Men vad som varit bra med det här att han inte kan vara ute med epan och köra hela tiden är att han pluggat, gjort klart sina kompletteringar, varit hemma, tagit det lugnt. Så det finns för och nackdelar med allt.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: