Rasmus rum

Alicia var här på förmiddagen medans Dennis tränade, vi har lekt åka buss, vi lekte kurragömma, hon älskar det, gå nu fammo och göm dig jag räknar till 6. Hon har busat med hundarna, gett dem mat, släppt ut dom och tagit in dom och kollat på plattan 😀 När Dennis sen kom så for vi till PMU och glottade en stund, men idag hittade jag inget. Kristina jobbar ju oxå där, Dennis ”fammo” så vi fikade ihop med henne.

Vi har ju köpt en säng av Alva, hennes 140:s till Rasmus, han behövde få en annan säng och få ett lite ”vuxnare” rum. När jag kom hem från stan så började jag städa i rummet, tänkte att jag måste hinna städa undan innan de kommer med sängen! Jag hann få undan rätt bra. Men det var ju att ta ner den gamla sängen, skruva ner en del grejer, flytta runt allt…. och bara att torka damm tog en evighet!! Men nu så nu har han dammfritt och golvet är tom knäskurat!!! Danne jobbar så jag var ensam med allt. Så här såg det ut i köket när allt var mitt i.

Sen har ju Rasmus ännu en skinnsoffa, en bädd soffa som skulle skruvas ner så nu står de delarna i vardagsrummet i väntan på att få komma iväg till soptippen.

Det tar ju en evighet att göra sånt här ensam, man ska söka skruvmejslar, skruvdragare och leta rätt bits, det är upp och ner för källartrappan…. sen när jag bara hade att få ner soffan och sätta sängen på plats så fick jag vänta på Danne. Men jag var klar med mitt vid 19.30, Danne slutade 20 så det passade jätte bra. Klockan 23 var allt klart och jag fick sätta mig på soffan en stund!

Resultatet!

Jag glömde ju förstås att fota från början! Men under datorskärmen stod ju förstås ännu datorn!

Det känns som om det blir lättare att hålla ordning kanske. Hahaa det gröna kompostgaller blev en nödlösning. Rasmus sparkar runt så att hans bäddmadrass alltid var kloss i kloss med terrariet!

Det ska ännu upp en hylla för datorskärmen, den vi hade passade inte in där i ”hålet” sen måste vi ha en djupare hylla oxå så att skärmen kommer ut lite, den är bredare än hålet. Sen ska vi ha nå hyllplans för hans ritpapper och sånt, Rasmus tecknar en hel del.

Den smala hyllan man ser ute i hallen stod där vid dörren, vid tavlan. Ja nå där fick den fortsätta stå 🙂

Vi tänkte först att vi sätter sängen ut från ”hålet” där datorn står nu men då går man som in i den när man kommer in i rummet. Sen tänkte vi att vi sätter den mot Buddan men då blir det ju lite samma sak, tvn skulle stått vid fönstret alltså som vid fotändan av sängen. Men det var inte många centimeter att ta sig runt på. Så det bästa blev väl att göra som vi gjorde.

Danne är ju noga så han vill måla om, tapetsera om hela rummet innan vi sätter in nya möbler. Jo det hade behövts men jag kände nu att nej, inte nu! Annika och Tomas ville bli av med sängen och var skulle vi haft den stående tills att allt det är klart? Vi jobbar ju mycket båda två så jag sa att nästa tapetsering och målning av rum blir när han flyttar ut och det med basta! Det kändes nog  inte riktigt bra i Dannes hjärna men han insåg nog att det skulle inte funka just nu att blockera hela Rasmus rum i 1-2 veckor.

Kollade tv, halvsov på soffan, gick ner i sängen vid 01, spelade mitt spel, glodde lite tv och somnade nog först vid 03. Klockan ringde 08 men ställde om den till 09. Men jag klev upp 08.30 ändå. Så nu väntar jag på Alicia, hon kommer så vi ska hänga lite medans Dennis tränar.

Sen blir det koreos, de jag har kvar till Gold och sedan tänkte jag bjuda på middag för dem nu som vill äta. Nä in på fb en sväng, snart kommer gumman ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: