Fullt upp

Igår var det fullt upp as usual. Startade dagen med Aftonbladet, morgonblogg och facebook och sen med att göra i ordning för mina två pass som jag skull ha lite senare på dagen. Klockan 12 var det dags att bege sig av, de två första klasserna Na1 och Na2 kom, de visste inte vad som skulle hända, det var en överraskning och Rasmus går ju i Na2! Jag trodde han skulle gå men se det gjorde han inte, han var med och dansade han med och hela tiden! Det var jätte bra gjort av honom, det kan inte ha varit lätt att mamma stod där som lärare för klassen och till råga på eländet i dans!! Men det gick jätte bra för dom, de började släppa lös ordentligt när vi nästan var klar 🙂 Sen efter 30 minuter var det dags för nästa gäng. Det var oxå två klasser och det blev ett stort gäng! Men där var jag varm i kläderna så jag kunde dra på mer, där fanns oxå elever som jag kände. Vi hade en suuuper lektion, vi sjöng så taket lyfte tror jag! Det var riktigt roligt! Jag tror även eleverna hade lite kul, inte bara zumba fröken.

När jag kom hem, kollade jag snabbt kylskåpet, vad behöver vi handla, kollade vad ungarna ville äta och det var inte otippat att Rasmus önskade sig tacos. Iväg och handla, Dennis kom med Alicia, hon åt oxå, Dennis hade redan ätit. Vi var till Tamppis en sväng, Dennis vill ha whiskey glas, han är ju lite stil medveten, man dricker whiskey ur whiskey glas så är det bara, vanliga dricksglas funkar ju inte 🙂 Sen for vi till oss igen, Alicia villa komma till fammos hem. De for vid 18, Dennis vill vara hemma med henne minst en timma innan läggning så hon ska hinna leka med sina grejer och förbereda sig på att gå i säng.

När de farit så la jag mig på soffan en liten stund och pustade ut, kollade lite tv. Men jag har ju i bakhuvudet… koreografier, Gold startar snart och jag är inte redo! Så jag steg upp och gjorde klart 4 stycken till. Jag måste kolla igenom det jag redan skrivit, kolla att stegen funkar för Gold, kanske göra om lite, inga svåra steg kombinationer, inga vridningar, inga hopp, gör om 4or till 8 or ibland, det beror på steget. Så 4 till blev klar igår. Nu tror jag det är 4 kvar plus cooldown. Om jag orkar när dagen är klar så gör jag dom ikväll, men cooldownen har jag inte ens hittat än….

Att jag skriver orkar är för att jag har köpt en säng av Alva till Rasmus så det blir först att tömma ut hans rum, det är en soffa som ska ut, en bäddsoffa en riktigt 70 talare i brunt skinn, tung som bara den, sen ska hans säng bort. Sen ska vi STÄDA!! Och det är inte städat där ordentligt sen jag gjorde det sist… fast det kanske inte är så länge sen när jag tänker efter. Jag gjorde nog det i december. Mening är ju att han ska göra det men han är ju inte så flitig direkt. Danne jobbar ju så jag är ensam om det idag.

Nu ska jag in på facebook en sväng, sen fixa frillan. Alicia har kommit så vi ska leka lite hon och jag. Men just nu kollar hon på sin platta, så jag passar på att göra bort bloggen och facebook innan hon är less på plattan.

wp-15787348534116980322197024944846.jpg

I väntan på att hon ska få släppa in Roffe som är ute och bajsar, hon har blivit så duktig. Hon släpper ut dem och tar in dem, hon vet att hannarna inte kan träffas så hon vet när det ska bytas och är noga med att den ena är instängd. Nu har hon bestämt att Roffe ska vara ute med henne och leka lite. Hon gillar Roffe, fast Larry är nog favoriten. Det har ju varit hon och Larry sen hon var liten, det är ömsesidigt, han älskar henne.

Be safe out there

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: