Zumbar vidare

Idag kör två kortare pass åt eleverna på Tornedalsskolan. Det ska bli riktigt roligt att få göra det. De ska ju bedömas i rörelse och rytmik tror jag det hette. Så det ska bli kul. Har valt låtar med tydlig beat så det blir lättare att följa.

Körde Strong passet igår, jag får ännu lite hålla igen, jag känner att kondisen inte är på topp riktigt, kroppen har tagit stryk av hjärtinfarkten men det blir sakta men säkert bättre. Jag stressar inte över det. Jag tar det i min takt helt enkelt.

Sen är jag ledig resten av helgen, det blir till att göra Gold klart, sen fixa i Rasmus rum. Han ska få en ny säng, jag har köpt Alvas säng. Så det kommer att bli bra.

Ja ja nu ska jag snabbt in på fejjan och sen fixa frillan och sedan gå igenom dagens låtar 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: