Vaken före fan!

Alltså detta med att man inte kan sova! Jag gick i sängen vid 24 tiden, somnade runt 01. Redan vid 03 började jag vakna och kl 04 steg jag upp. Klockan är nu 05.25, jag har eldat, hundarna har pinkat, läst Aftonbladet, ordentligt! Druckit kaffe, snurrat i håret, ni vet allt som smitit ut efter att jag tvättade det igår. Jag börjar jobba kl 09, då lär jag vara lagom mosig! Men men det ska väl gå bra ändå. Det är inte det att jag mår psykiskt dåligt av att inte kunna sova, jag är van. Jag har inte sovit ordentligt på 30 år, jag ligger inte och vrider och vänder i sängen om jag känner att jag inte kommer att somna. Jag provar ett tag, som nu i natt, en timme men sen stiger jag upp. Vad är det för idé att ligga där, du blir bara irriterad. Jag oroar mig mer för vad det gör med min kropp. Men nu när jag ska till läkaren så får jag väl begära sömntabletter. De har velat ge mig det i många år men jag har inte velat ta dom. Jag har provat nån men om jag blir seg i skallen dagen därpå så känner jag att jag inte vill ha dom. Men får väl kanske testa igen då.

Jag jobbade mina timmar igår, sen drog jag hem, slängde på mig mina träningskläder och iväg på pass, Zumba Fitness stod på tapeten! Den nya låten är så härlig, jag satte koreografin…. så där… det var ett ställe där jag improviserade ordentligt 😀 men vi dansade, vi njöt och vi hade kul ❤ Det känns att jag börjat jobba, jag är mycket mer slut nu efter passen är jag var när jag var sjukskriven.

Börjar ha liiite granna panik över Gold starten, jag är inte klar med koreografierna alls. Har ju börjat men ännu är det mycket oklart. Så till helgen tar jag tag i det och jag slutar inte förrän det är klart! Annars ligger det och pressar mig.

Jag och Nina tar steg efter steg mot vår start! Det ska bli så roligt!!! Jag ser riktigt fram emot det, det är så man inte kan vänta nästan. Folk börjar boka sig på passen, frågorna haglar över en nu. Så det här blir nog bra…. hoppas vi.

Savannah har varit i Övertorneå i två dagar och de höll inte på att slippa hem därifrån. Bussarna gick inte, det är sån ishalka så flera bussar var inställda. Det är glashalt överallt. En kompis till mig föll igår och smällde i bakhuvudet så hon fick en mindre hjärnskakning, spydde och allt och fick uppsöka vårdcentralen

Herregud vad det har blåst i natt, det har bara dånat i vår skorsten, kanske därför jag heller inte har kunnat sova. Roffe vågade inte ens gå ut när han hände hur det blåste och sen regnade det småspik oxå! Jag försökte schasa ut honom runt hörnet på huset men han låg nästan efter backen, den stackarn så han kom in igen utan att ha pinkat. Men nu verkar det ha lugnat ner sig så han kanske går ut om en timme när det ljusnat lite. Nå än så länge ligger han och Dessie framför brasan och njuter.

wp-15784592131718910128864063683718.jpg

Kollade på tempen nu, det är 2 plus grader. Vi hade en minus 12 på lördag kväll, söndag på förmiddag, sen blev det helt plötsligt ett par minus och snöstorm! Och till sist regnade det. Vädret är lusigt! Ja ja nu ska jag fixa frillan, sen väcka ungar, skolan börjar idag ❤

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: