Jobb i idag och jobb imorgon…

…så ser liiiivet ut för mig, det var ju en sång som jag hört nånstans men minns inte var 🙂

Jag jobbar alltså idag men bara halvdag, den andra halvan har jag tjänstledigt på. Jag har mitt fitness pass idag. Sen jobbar jag onsdag och torsdag med. Så det blir till att knega på.

Nu under januari är det mycket som händer, många extra pass, både skolan, kommunen och lite annat. Sen är det möten hit och dit och så ska man hinna jobba oxå mellan varven. Men det brukar gå bra när man väl bara riktar in sig och köööör på!

Vår bokningssida blev klar igår. Vi böt från den vi tänkt till timecenter. Den kan vi båda två, kunderna kan den och den vi tänkt såg inte så bra ut, den kändes lite krångligare med. Timecenter är som renare på nått vis i designen. Så nu ligger den ute och bokningarna börjar komma ❤ Kolla in den här House of Joy

Ja ja nu ska jag börja göra mig i ordning, Alicia är på väg, Dennis ska träna och dagis var stängt idag, de hade utbildningsdag. Sen blir det att gå igenom dagens pass 🙂

Be safe out there

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Pian
    Jan 10, 2020 @ 09:40:45

    Full idag och full i morron så ser livet ut för mig för min kärlek den har slocknat, jag ska aldrig gifta mig……så gick den väl sången??? a´la Kalle Korva:))

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: