Jobbat!!!!

Jobbat fredag till söndag. 08-20 lördag och söndag så därför har jag inte bloggat de här två sista dagarna. Det är tufft! Även om vi haft lugnt på jobbet just nu så måste du befinna dig där, någon annan äger din tid, du kan inte vila när du vill. Mina arbetskompisar är jätte förstående, de såg när jag blev trött, jag blir det snabbat ännu och bad mig ta det lugnare. De påminner mig när jag börjar hetsa, det är så mycket på jobbet som stressar en mentalt, allt är så oklart, vi får nya direktiv varje vecka, hur vi ska göra. Nu har det varit mycket om semester ansökningar, mycket om hur vi ska sjukskriva oss vad som gäller hur det ska vara när vi friskskriver oss, hur vi ska korta ner vikarietiden och alltid med ett litet hot, har du glömt detta och kommer till jobbet och det är en vikarie där så är det du som får gå hem. Ja ja då gör jag väl det då! Man lär sig till nästa gång. Sen är bussarna indragna som kör våra boenden på mornarna till jobbet. De ska nu ha färdtjänst men allt är oklart i det med vem ringer, var ringer man och hur ska rutinen vara, varje dag, en gång i veckan?? Allt är så oklart! Bara att skriva detta gör att jag känner stressnivån stiga…. måste hitta ett sätt att blockera mig, att skärma av….

Idag har jag date med Nina och även med syrran, vi har en del att gå igenom. Jag ska via mitt fakturaprogram, visa hur jag bokför, mina media program osv till Nina. Jag och Annika ska går igenom kontot för just mitt och Ninas gemensamma, hur jag ska bokföra det osv. Så att momssatser och annat som jag inte vet hur man tänker runt blir rätt. Tur att jag har min syster ❤

House of Joy, det ska bli så roligt, igår fick jag ett mess av en tjej som vill börja träna med oss. Hon har varit sjuk och behöver komma tillbaka i form. Det ska bli så spännande och se vilka får i med oss, det kanske blir en succé, en flopp eller så blir det mitt i mellan 🙂 Vi hoppas det kommer att gå runt iallafall 🙂 Så idag kommer det mer info ut på facebook och även vår bokningssida, så folk kan börja lägga upp profiler och boka pass ❤

Jag har världens härligaste låt till imorgon, jag bara ler när jag hör den. Den har surrat i lurarna nu när jag bloggat. Zumba är nått som får mig att slappna av ordentligt ❤ Den är så mysig, lite cumbiathon, dvs blandning mellan cumbia och reggaeton. Ja ja nu in på fb och sedan göra mig klar inför Nina och systers möten idag.

Be safe out there

 

 

 

 

 

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Jan 06, 2020 @ 13:59:33

    Ses senare 😊😍👏👏

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: