Börjar jobba

Idag börjar jag jobba, klockan 14.00 ska jag infinna mig på jobbet igen! Nu börjas det… jag är kroppsligt ok men psykiskt vete gudarna. Men det är bara att kavla upp ärmarna och ta tag i det hela. Sen får vi se hur det känns.

Jag skulle haft hjärtsköterskan och läkare den 8/1 men fick brev igår att den flyttas till 16/1 med faste prover en vecka innan. Försökte ringa idag och beställa tid men det var helgstängt. Kollade via 1177.se och då finns den första lediga tiden först den 15/1 så jag skrev till hjärtsköterskan de brukar ringa upp snabbt.

Jag körde Strong igår ed det nya blocket. Det gick faktiskt rätt bra ändå, jag tabbade mig inte så mkt tror det blev en miss eller nått sånt. Sen hade jag ju tänkt köra en lite lättare variant på ett ställe men det blev det inte. Men nu vet jag var jag behöver med cueing i det nya, men de var så jäkla bra mina deltagare ändå. Vi blev 10 stycken, när jag kollade sist innan jag for på passet så var det 5 anmälda så jag blev så glatt överraskad när så många dök upp. Jag är så otroligt nöjd över att fler och fler vågar sig in på strong, de vågar testa. En sa till mig, det är min första gång så skräm mig inte nu. Men det är ju en själv som lägger nivån, jag ger alternativ och man väljer sedan själv var man vill ligga.

Vaknade i morse med lite ont i halsen så det blev Esperitox direkt! Natten har inte varit så bra. Somnade rätt fort men vaknade till kort därefter och sen har jag sovit dåligt efter det. Sova en stund, vara vaken en stund men enligt klockan har jag sovit bra då jag sovit. Men jag känner att jag vaknat oftare än vad jag brukar.

Ja ja nu ska jag in på fb, sen fixa frillan, ser ut som en igelkott efter hårtvätt!!! Det tar sin tid att få in allt tillbaka i dreaden, när man har rakt hår så smiter det väldigt lätt ut hår så man får ”virka” in det igen. Jag känner att jag börjar vara liiiiite less på detta….. jag har liiiite men bara ytterst liiiiite lust att klippa det kort igen! Men jag vet inte, detta är ju flera års jobb som ligger bakom, så vi får se hur jag gör. De sägs ju att ens själ bor i ens dreads, de utvecklas efter hur du mår och jag känner lite det. Snaggar jag dom så kapar jag en bit av min själ och personlighet! Nå ännu detta år så sitter dom där de sitter 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: