Nervööös!

Idag ska jag köra nya blocket på Strong, det är tufft, det går snabbt och som vanligt sitter det det i timeingen igen. I Strong går nästan inte att tappa bort sig, du kan missa en halv rörelse men sen blir det svårt. Rörelsen och musiken är så synkade med varann, du kan inte hamna i otakt helt enkelt! Så nu sitter jag med musiken i lurarna och ”lyssnar” på rörelserna i huvudet. Sen har jag lite alternativ som jag måste hinna få in oxå, ibland räcker inte alternativen som finns så jag får hitta det som passar så att alla kan känna att jag kan vara med. Ingen ska känna att detta är inte för mig. Vi lägger alla vår egen nivå, här är jag och härifrån utvecklar jag. Men vad som är kruxet är att de flesta har svårt med att sätta sin nivå och tänka framåt, alla vill orka, alla vill kunna göra som jag gör. Men även jag har oxå mina utmaningar när det gäller Strong. Just nu tänker jag att bara jag tar mig igenom denna första omgång av block 3! Den är tuff och det är ju inte så snyggt ifall jag kurkar 🙂 Men idag kör vi oavsett, det blir vad det blir men nu gör vi det!!!

Jag gjorde inte mycket igår, jag körde Strong av och till hela dagen, kollade memorerade, funderade, provade, tänkte på vad som funkar i min grupp. Mellan varven hängde jag tvätt, tog ner lite jul. Jag har inte haft upp så mycket heller. Men lite tomtar på fläkten, på bordet, de åkte ner i lådorna. Julstjärnan från ena köksfönstret, tog bort ljusstakarna. Så nu är i stort sett bara jul i köksfönstret bredvid bordet och julgranen som oxå står där. Men den tog jag ju upp dagen innan jul eller om det nu var den 22:a så jag är inte så less på den än. Sen har jag ju min tomte Adam och mina lamor Dalai och Lama som jag inte är less heller, dom är så fina, så de får nog stå fram till den 20;a Knut, då dansas ju ju julen egentligen ut. Gick igenom julpynten ur en låda, slängde det som inte funkar och fick en stor kartong ledig så då åkte adventspyntet dit istället. Jag har nu två lådor, en med adventsgrejer och det som vi börjar använda redan i början av december och sen har jag sånt som ska i julgranen i en annan låda. Men nu så är allt mera samlat.

Idag ska jag gå igenom bokföringen, måste ju överföra lite pengar till min kompanjon oxå, hon har ju lite att inkassera från sålda kort. Det är inte så många än men vi hoppas att det kommer igång ordentligt när vi sen startar nästa månad. Oftast så har inte folk sån framförhållning så de köper i julklapp eller passar på att köpa till sig själv, men man har ju så mycket andra utgifter just till jul och sen ska man ju leva efter jul oxå. Så att vi sparkar igång först i februari är rätt bra. Då har den hårda månaden januari gått och man har hunnit få en ny lön 🙂 Nina, jag vet att du läser min blogg nästan varje dag och vi måste nog komma ut med bokningssidan snart så att folk hinner kolla in vilka pass som finns att boka 🙂 Nu jäklar, det närmar sig ❤

Det har ju varit i 0:an och plus grader nästan hela december, det var väl lite kallt där nån gång i början med typ 12 grader. Men kallare än så har vi inte haft i Happis ialf. Sen vet jag att byarna har haft en 20 minus oxå. Plus graderna fortsätter, det var plus 4 igår kväll när jag hämtade Savannah från stan vid 04 och nu när jag steg upp v id 07.30 var det 3 plus. Det snöade lite igår men det var inte mycket som kom så än så länge har vi inte så mycket snö att prata om.

wp-15779540929293450575538449498005.jpg

Men jag misströstar inte, det kan börja snöa idag och imorgon är vi begravda i snö! Innan detta är över så brukar snön vara tom det grön stängslet. Februari brukar vara snöstormarnas månad så…. vi blir nog inte utan 🙂 Nä nu in på fb en sväng och sen börja med Strong igen!

Be safe out there

 

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Jan 03, 2020 @ 00:03:32

  Hoppas det gick bra på strong 👍👏👏💪
  Och ja, vi har ju nu bokat date för det ena och det andra 😍 Det blir bra det här 👌
  Kram 🥰

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: