2020 har anlänt

År 2020 är här, jag och Danne firar i höst vårt 20:e tillsammans. Åren har gått så fort! Helt otroligt! Hoppas det saktar ner lite så man hinner uppleva livet oxå.

Gårdagen var riktigt mysig. Vi var här hos oss, vår familj, Dennis och Pia och Jussa. Petra och Janne kom på fika, sedan även Annika och Tomas. Pian hade lagat oxfilé, sås och sallad, jag gjorde fläskfilé, potatisgrateng och hade efterrätt, Dannes cheesecake och pannacotta.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag hade köpt hattar, masker och såna visslor man blåser i, alla tog på sig sina hattar, en del hade maskerna oxå iallafall medan vi åt, Lite festligt måste det ju vara 🙂

Det var riktigt trevligt, vi satt och pratade, skrattade och hade riktigt trevligt ihop. Alla for vid 23 vi har ju alla hundar och ingen av oss vill lämna dem ensam när det börjar smälla på allvar. Vi firar ju dubbla nyår här, finnarnas kl 23 och sedan vårat 24. I år har det varit riktigt mycket turister, hela Stadium svämmades över av japaner här om dagen då jag var där! Jag och Danne orkade inte fara ner på gränsen, vi kollade hemifrån, men har sett filmer och det var riktigt stort!

Idag blir det till att öva nya blocket i Strong hela dagen imorgon kör vi! Det är verkligen roligt! Så får se vad mina deltagare tycker. Jag måste hitta lite alternativ till en av övningarna, de som finns med räcker inte riktigt.

Det blir nog förövrigt en lugn dag hemma på gatan, Danne ska iväg och jobba…. uiiii jag börjar jobba på fredag!!!! Får se då hur det blir :/

Min magen är kaos, måste ordna upp den nu. Från och med nu så blir det inget godis, det har det inte blivit de sista dagarna heller, det blir inget fikande heller eller annat skit! Magen måste komma i lag nu, ser ut som en uppsvälld ko!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: