Koreografier

Håller på med koreografierna till Gold, kom äntligen igång med dom igår. Jag hann rätt mycket, så nu är det bara några kvar, en bra cooldown, sen ett par till tror jag sen är jag klar, bara och börja träna in dem. På måndag har vi en lite masterclass jag och Nina, hon gör sin debut på scenen som zumba instruktör, det ska bli roligt att få vara med om det ❤

Sista dagarna som sjukskriven på gång. Nästa vecka på fredag börjar jag att jobba. Känns väl lite så där, jag är ju kroppsligt o skulle jag tro men det är det psykiska, jag kan inte stressa i skallen än, det börjar knipa direkt och jag ser ju på min klocka hur psykisk stress påverkar mitt mående. Och det är ju struligt på jobbet, inte bara hos oss det är nog överallt! Sen är det mycket som händer, saker jag måste ha koll på inom familjen, det kommer bli tufft när allt från jobbet kommer på.

Ja ja nu in på fb, sen fortsätta jaga de sista koreografierna och så göra sig i ordning för dagen 🙂

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: