Min klocka!

Jag har ju Polars Ignite, den är faktiskt jätte bra och den skulle vara ännu bättre om jag nu lärde mig alla användningsområden den har. Jag hittar nya grejer varje gång jag är in på datorn och loggar in på programmet. Det är lite svårt att se i klockan. Allt går inte att se där heller. Men som tex då jag fick min infrakt, på tisdag efter zumban så började den vilja ta pulsen på mig i bastun hela tiden, jag stängde av den flera gånger och tänkte att den kanske är på väg att gå sönder. Jag har inte den inställd så att den ska ta min puls hela tiden, utan då och då och nr jag tränar förstås. Kollade nu att jag hade kört mycket tuffare på tisdag än vad jag gjorde på torsdag då det hände. Men den ville ialf bara ta min puls, jäklar tänkte jag, min dyra klocka, nu börjar den tjorva! Efter bastun ca 2 timmar efter zumban så hade jag ännu 98 och över 100 i puls! Jag visade till Danne och sa att kolla min puls går inte ner, berättade att den tjorvat i bastun och sa att jag misstänker att det är nått vajsing med klockan. Men se det var det ju inte, den försökte säga åt mig att detta är nu inte bra. Igår ser jag när jag går in på datorn att mn hjärtbelastning under ett par veckor i december legat på skadlig nivå! Jag kollar om det har med träningen att göra, nej, de dagar jag tränat både före och efter denna period ligger på ”stärkande” då säger Danne, det var ju då vi hade mycket stress ang vissa situationer och jo det stämde i princip på dagen då det började och när det slutade. Alltså denna klocka, ni som inte har en KÖP den, den är super bra!!!!

Passet igår gick bra, inge fel eller så men jag känner ju att min kropp inte är riktigt med ännu. Men det är ju bara 2a passet sen mitt 6 veckor långa uppehåll så det är klart, det är inte bara att kliva på och tro att man ska vara i super form. Det gäller lika mycket jobba upp den för mig som för mina deltagare. Men snart så, snart är vi i form igen.

Pian har varit här på morgonen, hon simmar ju i isvak varje morgon så då kommer hon förbi här ibland efteråt. Nu skulle hon till Petra men ringde upp, de kommer hit, Petra ville hälsa på.

Lite senare idag ska jag iväg på en fika med min kompis Monika som är här uppe och hälsar på hos sina föräldrar. Jag har säkert berättat om henne, hon bor numer i Härnösand, hon är shaman, underbar personlighet och vi träffas alltid en sväng varje gång hon är här. Det är så roligt att vi har fått upp kontakten med varann. Nu är ju det några år sen, men före det så har vi säkert inte setts på typ 30 år! Nää nu blir det Zumba Gold koreos!

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: