Mår pyton

Alltså usch vad jag mår pyton av all godis. Jag har ju inte ätit choklad på hela året och nu har jag ätit den senaste veckan för att fira lite jul! Det känns som om jag skulle ätit igen allt jag inte ätit under året. Magen har slagit bakut helt, jag har inte kunna skita på 2 dagar och det är inte NORMALT!!! Jag har som baksmälla av allt man stoppat i sig, usch! Nu är det slut med det. Inte en godis!!! Jag är ju chokladoman så första veckorna utan är alltid tuffast men säger som Annika nu blir det frukt och vatten!

Det går så bra med Bamse nu, inget pinkande nånstans. Han har skött sig. Medicinkuren är över oxå. Fermonerna verkar hjälpa han är lugnare. Så det blir ett par månader till med det så han riktigt hinner bo in sig hos oss.

Vi var ju upp till mamma igår, vi, Dennis och Alicia och sen Annika och hennes klan. Vi hade med julfika och julklappar. Vi satt väl där och pratade i ett par timmar innan vi styrde kosan hemåt. Idag åker Pian, Jussa och Petra och hennes familj upp. Vi har delat lite på oss för att hon ska främmande lite mer under helgen. Kalle har ju åkt till Viktoria i Stockholm för att hälsa på under jul. Det är länge sen han varit där.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Efter att vi kom från mamma så lagade jag mat här, Dennis och Alicia stannade och käkade med oss, Savannah och Rasmus drog iväg på stan, de skull äta på Max! Ja ja dessa ungar. Annika och Tomas kom oxå och fikade sedan, Danne hade gjort cheesecake och hela släkten älskar hans cheesecake.

wp-15773481638182977962592574906812.jpg
Haha fin bild på Danne, precis när han sätter gaffeln i mun 😀

Jag har just nu nya strong blocket i lurarna, så häftigt, tänkte hinna ta med det till ikväll. Alltså Strong, det är så jäkla roligt, timmen går så fort, man är helt jäkla slut men så roligt, det är inte klokt! Jag bara älskar att köra det! Och jag hade nu stadig grupp på 8-10 personer innan hjärtinfarkten och jag hoppas de fortsätter. Jag hade ju första strong passet förra veckan, vi var 5 men under storhelger och allra helst jul så prioriterar folk inte riktigt träning 🙂 Så hoppas de kommer tillbaka när julhelgerna är slut.

Nä nu ska jag in på fb en sväng, sen börja jobba med nya blocket så jag hinner med det till ikväll, tur att det andra sitter som ett smäck, så jag behöver inte bekymra mig så mycket om dem.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: