Julafton kom och gick

Nå niin det var den julen det. Petra och Janne kom hit på dagen en sväng, vi umgicks lite inför julklapps utdelningen. Vid 14 åkte vi till Pian, vi skulle äta först efter Kalle så det var ingen brådska att åka ut. Linda, Tommi och Emil kom vid 15.30, Linda hade jobbat så hon kom direkt från jobbet och Dennis och Alicia efter 16, Alicia har var med Mathilda en sväng. Vi kollade Kalle i vanlig ordning men denna gång var det inte vi kvinns som stod i köket under Kalle, Jussa gjorde det nu. Han förberedde och fixade. Maten  var super god förstås, det var helt otroligt gott faktiskt. Efter maten kom sen den stora stunden för barnen, TOMTEN!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Alicia sa att det är nog Pian som är under tomten 😀 Sen fikade vi och vid 19.30 var det dags att fara hem. Jag var helt slut. Vi fixade här lite med ungarnas julklappar, Stefan kom och vi surrade ett bra stund men sen somnade jag på soffan, vaknade kl 24, gick ner i sängen, kollade tv en stund men sen somnade jag och sov som en stock hela natten!

Emil kom med och sov hos oss. Han och Rasmus drog ut med epan direkt och kom hem vid 02.30. Vi ser ju på larmet när de larmat av 🙂 Nu ska jag försöka få upp Emil, Linda och Tommi kommer och hämtar honom de ska till Tommis föräldrar en sväng innan Linda ska vara på jobbet igen på eftermiddagen. Roligt att de ändå tar sig tid och köra hit, det är så roligt för Pias skull, hon uppskattar det ❤

Nå nu ska jag börja göra mig klar. nästa äventyr upp till mamma väntar 🙂

wp-15772606238061502098680676466498.jpg

Klapparna under granen i väntan på Tomten ❤

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. pian
    Dec 25, 2019 @ 16:50:26

    ja ,det var så kul att ni kom allihopa, mysig och lugn jul❤

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: