Julaftons morgon

Julaftons morgon startar på det bästa sättet, Alicia kommer en stund medan Dennis tränar, hon är så rolig. Hon tittade på min stora tomte, satt på stolen och höll den i handen men ville inte sitta still så länge så fammo skulle få ett fint foto på det. Nå nångång under julen så får jag säkert ett foto med Hjalmar (tomten) Jag sätter in de två jag fick nu.

Jag har här på morgonen sattit nya ljus i alla mina stakar och behållare vad det nu heter. Så det är bara att tända dem sen. Här är det inte så muntert på morgonen inte ens på julaftons morgon! Tonåringar är tonåringar, de sover och när de stiger upp så är de på sina rum! Så trist!! Vi har haft ända sen pojkarna varit små som tradition att bada bastu varje julaftons morgon och sen sitta i soffan och mysa, titta tv, fika, äta lite godis. Men de var före den digitala världen det och med med tonåringar…..suck….  nå ingen av oss är så juliga egentligen. Jag ser fram emot kvällen då allt är över 🙂

Rände runt stan igår, fixade det sista. Pratade med Rellu och hon skulle bara vara hemma idag, hon var less på jul. Hon jobbar ju på River Resturant  och de har julmiddag på julmiddag och fullt utsmyckat så jag kan tro hon känner sig less. Jag var över till henne och pratade en stund, uppdaterade varandra om det sista som händer med oss i våra liv och vår stora event till sommaren. Tog med mig en liten julklapp oxå.

wp-15771790216177693949004895067363.jpg

Vet inte om det syns men det är olika frukter, små choklad snögubbar, tomteskum, nötter och lite skumpa och en ljusslinga 🙂 Hon tänker vara hemma och käka pizza men då får hon då ta på sig diademet med tomtar så det blir lite julstämning över det hela 🙂

Vi städade lite när Danne kom hem från jobbet, vi drog ju igenom igår lite på övervåningen, jag dammtorkade under dagen, sen skurade Danne när han kom hem. Han har ju jobbat hela tiden så han har inte hunnit vara med och dona så mycket.

Det var magiskt på stan igår kväll, jag for och hämtade Savannah efter 20 och det var inte många bilar i farten längre då, alla hade nog uppesittarkväll. Passade på att fota lite i lugnet

Nu så måste jag iväg på Ica när Dennis hämtat Alicia och köpa en mjölk, här drick det mer mjölk än något annat! Sen är det bara att duscha, titta vad jag ska ha för kläder, lite fin måste man ju vara. Klä sig, sätta lite smink i ögat och så iväg till Pia. Alicia ska till Mathilda en sväng när hon slutar jobba. Sen hämtar Dennis henne kl 16 och så kommer de till Pia. Där kollar vi Kalle, ja de hinner ju inte med det men vi äter och sen kommer tomten. Vi brukar inte stanna så länge för våra ungarna vill oftast hem rätt fort, de har ju båda problem med att sålla intryck, ljud, ljus osv. Så huvudet blir fort trött.

Nu ska jag in på fb, kolla in lite julfrid hos folk och sedan blir det julskinke macka 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: