Imorgon är det jul

December har gått och imorgon är det julafton, det blev jul ändå fast att jag kände mig så trött i början av december, jag hade ingen julfeeling och tänkte inte fixa något hemma alls, ett par stjärnor i fönstren, det tänkte jag att får räcka, julfeelingen och orken fanns av olika anledningar inte. Men som Nina sa, det blir jul ändå och det blev det och de här två sista veckorna började även julfeelingen sänka sig hos mig.

Jag märker att jag måste verkligen hålla ifrån mig saker jag inte mår bra av, det går inte att jag börjar fundera, engagera mig. Jag måste bara kunna koppla bort det vad den än gäller. Jag känner att jag blir så trött! Hjärnan går upp i högvarv och sen kommer sömnproblemen, jag kan inte koppla av. Jag blir spänd som en fjäder. Och jag går alltid i fällan först men upptäcker rätt snabbt att NEJ detta går inte att göra något åt, det är inte mitt problem eller att jag inte kan hjälpa av någon anledning. Då stänger jag av. Jag tror att det är pga jag var nära den berömda väggen mesta dels, inte pga hjärtat som jag blir så trött fort.

Idag ska jag på den årliga jul lunchen på Fysioteket, Ritva bjuder alltid på jul lunch den 23:e, det blir min sista för den 21:a januari har jag min sista zumba fitness och den 23:e mitt sista Strong pass, sen börjar jag ju i vår egen lokal. Det känns lite vemodigt samtidigt som det känns extremt kul att få ha åt sig själv. Jag har ju startat min bana på Fysio, där startade allt, där har jag fått utvecklas och lära mig saker, där har jag skapat min zumba familj och mina kunder, dit har jag tagit med mig kunder från Zumba Gold till Zumba Fitness, så visst känns det vemodigt, en era är slut och nästa tar vid. Och det kapitlet ska verkligen bli riktigt spännande ❤

Idag efter jullunchen ska jag iväg på stan och göra det allra sista, jag har mig och Danne kvar att handla åt, fast det blir gemensamma klappar, sånt vi behöver så inget märkvärdigt. Jag ska köpa ett presentkort oxå till Fysio åt Dennis, han brukar gå där på lite behandlingar.

Vi städade lite igår, dammsög och plockade undan, så idag tänkte jag skura. Julgranen kom upp och jag har äntligen köpt min stora tomte 🙂

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag lovade ju lite mer foton från vår lilla reunion i lördags hos Minna och Pontus, så här kommer dom

Detta bildspel kräver JavaScript.

De hade gjort verkligen fint och vi var alla klädda i lite 90 tals stuk, sånt vi hade då, det var verkligen mycket trevligt med många skratt och tillbaka blickar ❤

Jag tänker på alla dom som kanske är ensamma en dag som imorgon, så tråkigt. Hos oss har det alltid varit en tid att samlas på, vi har haft kompisar som inte haft någonstans att vara mellan varven så det är inte bara till för familjen hos oss. Jul ska vara förenat med glädje och lugn, ingen alkohol, det har vi inte tagit hos mig iallafall någonsin, julafton har alltid varit helt nyktert. Det är barnens jul och de ska inte behöva se fram emot den med fasa, såna minnen har ingen utav mina barn. Det finns faktiskt dom som inte velat fira med oss för att vi är helt nyktra, ingen julsnaps, ingenting, det starkaste är Julmust på vårt bord. Men det tar jag, det finns 364 andra dagar på året att festa på så om vi blir bortvalda därav så då bjuder vi på det. Sen om man kommer någon annanstans och firar där det bjuds så kan man inte göra något åt det, då får man ta seden dit man kommer. Men tror inte det har hänt än 🙂

Ja ja nu ska jag fixa frillan och sen göra mig redo för jullunch och sista besökte på staden ❤

jul

Ha en fröjdefull jul

 

 

 

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

<span>%d</span> bloggare gillar detta: