En jätte rolig kväll

Slog in julklappar igår, vi har nu bara två till att fixa och de får vi väl göra idag. Sen är den biten helt klar. Fast jag vet inte om jag behöver köpa nått mer till Dennis, han har bara sin stekpanna. Han äter inte godis och jag främjar inte alkohol drycker, tobak… så vad köper man då? Han är jätte kräsen med parfymer, han har sin lukt, träningskläder är oxå svårt, han är rätt kräsen där med, sen är han så stor i överkroppen så jag vet inte hurdant linne man skulle köpa. Det får väl bli några triss och hoppas att han vinner.

Jag och Annika var på stan en säng och köpte lite värdpar presenter, vi var på världens roligaste och mysigaste middag igår. Vi var bjudna till Minna och Pontus. Det var lite 90 tals tema över festen eller fest det var middag, men vi skulle vara klädd i något vi hade från 90 talet. Det enda jag hade kvar var min svarta långa klänning, inhandlad på 90 talet, den var med på måååånga fester. Jag har inte så mycket bilder själv men Minna fotade, hon har lovat att skicka så jag lägger ut sen. Men jag fotade Minna!

wp-15770022498839009815728499582391.jpg

Kavajen är den hon ofta hade på sig med en just vit tröja under, jeans och kolla glasögonen, det var de hon hade då!!! Läppstiftet det var rött som det var då. Pannluggen var så rakt ner och ofta uppsatt i hästsvans med en stor snodd, vi kallade dom toffsar tror jag.

Det var så roligt, vi hade tänkt ha en flipper turnering. Pontus har ju två flipperspel men vi hann inte så långt, vi satt och pratade om allt som varit de senaste 30 åren! Tänk vad länge vi känt varann. Ja Danne har inte varit med så länge, men han har oxå hunnit vara med i 20 år. Det var jätte roligt, vi har skrattat, Minna hade tagit fram foton från allt vi gjort, bilder från fester och resor när jag målade Charlie, deras hund när Minna fyllde 30, ja allt vad vi pysslat med. Det var en riktigt trevlig kväll.

Idag blir det att städa lite, måste väl ta upp julgranen, Alicia påpekade sist hon var här, fammo du har ju ingen julgran. Så den måste ju upp så hon ser att japp, det finns en julgran hos fammo med.

Ja ja nu ska jag in på fb, sen måste jag börja ta ut koreografier inför näst års Gold. Jag har redan tagit ut en del men måste ju få ner dem på papper oxå Gör så ännu, kollar, lyssnar mycket och sen skriver jag dom för att memorera, på så vis får jag massor med genomgångar/låt och jag lär mig lättare så. För mig funkar det inte bara med att titta, men jag har ju dåligt minne, det är alldeles för mycket som ska rymmas där, så det är väl därför jag måste skriva.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: