Jag har hittat

Alltså jag har börjat följa en tjej på youtube som heter Jonna Jinton, helt otrolig människa, hon är magisk. Hon ger allt för livet, hon lever här och nu, lever lycklig vilket väder det än är, vilken årstid det än är, hon gör allt magiskt. Kolla in henne, sätter lite länkar

Jonna Jinton– Blogg/hemsida
Jonna på youtube

Några exempel på vad hon gör…

Och sen hur jag hittade henne, Lucia..

När man ser sånt här gör det en stolt att vara svensk, stolt över Sverige

Idag ska vi iväg på en rolig sak, vi ska ha julmiddag hos Pontus och Minna. Lite 90 tals tema, sen ska vi härja runt i Pontus mancave, spela flipperspel, prata, minnas och ha kul 🙂

Jaaaa nu har vi äntligen fått upp våra nya sängar, det var så skööönt att sova i dom, jag somnade som en stock, det kändes helt enormt att ha nya sängar, det är vi inte bortskämda med. Jag tror vi haft samma skit säng i 18 år! Vi köpte den billigt av en kusin till Dannes mamma. Det var en kontinentalsäng. Men den var mjuk som en svamp! När vi la oss i den så blev det en grop och jag rullade mot Danne som var tyngre än mig och man hade jäkligt ont i ryggen varenda morgon. Hon var ju smal och ensam så den passade säkert henne perfekt. Nå först tog vi bort den ena tjocka madrassen, det blev liiite bättre, sen tog vi bort den andra tjocka madrassen så vi bara hade de två understa kvar och köpte en tjockare bäddmadrass, så överlevde vi sängen. Det har som inte varit prio 1!

Nu när vi blitt några år äldre och klokare så sa jag till Danne -nä nu jävlar går vi och köper en säng. Och jag hade som bestämt mig redan för att vi köper på Tornedalens hemslöjd, jag har varit där och tittat tidigare och provat dom. De säljer Hilding sängar, svenska sängar så det satsade vi på. Det här är en säng med motor! Både jag och Danne tycker om att sitta i sängen och läsa, så det ville vi ha. Vet ni hur skönt det var att kunna sitta bekvämt i sängen och titta tv utan tusen kuddar som pallar upp en och det blir ändå inte skönt. Den här sängen är ännu ledad inte bara i huvudänden utan du kan ännu höja för benen hur du vill ha det. Jag att nu vill ja ha en BRA säng och det här är bra sängar, dyrare visserligen men jag betalar gärna det extra, sen ville jag gynna ett företag i Haparanda och heller inte alltid IKEA. Tornedalens Hemslöjd är ett litet företag, de jobbar på två han och frun. Östen hade sån service, han kom hem till oss och levererade sängarna. Danne var på jobbet så jag ringde in Dennis. Nej sa han det behöver du inte, jag har med mig två karlar som brukar hjälpa. Men de var ju mellan 70 och 80 år. Visserligen starka men jag kände att nej vi tar in Dennis oxå. Jag vågar inte ännu riktigt bära så tungt. De skulle skruva upp sängarna och installera allt. Men de skulle ju ner i källaren och vår gamla säng var ju inte nedtagen än. Så jag sa att det gör vi själv. Vi fick en noga instruktion om hur det ska vara och jag var in sen på firman för att betala och fota hur motorn skulle skruvas fast. Det gick nu inte att göra fel, den passade bara på ett sätt. Han berättade Östen att de sagt de andra två gubbarna att det var som att de bara flög när Dennis tog tag i sängen. Den ena farbrorn hade sett Dennis på träning så han visste att han är stark. Men nu är det där iallafall och jag är så nöjd med vårt köp. Det var vår julklapp till oss själva det ❤

Jag var och köpte nya sängkläder igår, inte de som nu ligger i, jag har nyss renbäddat så nästa gång sätter jag i de nya. Jag ska köpa nya gardiner oxå och hänga upp. Det kommer att bli så fint ❤

Be safe out there

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 21, 2019 @ 21:03:38

  Ha en trevlig kväll 😍 och sov så gott i nya sängar 😴
  Vi har inte setts på flera dagar… Saknar min kompanjon 🤗😉

  Kram N

  Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: