Har inte hunnit

Uiiii jag har inte hunnit blogga på ett par dagar nu, det har som vanligt varit fullt upp. Jagat lite julklappar, städat i källaren, våra nya sängar har kommit men de står ännu i köket ouppackade. Danne har jobbat så vi har inte hunnit sätta upp dem ännu. Jag ville städa i sovrummet och plocka bort sånt som vi tänkt ta bort i år nu men det har inte blivit som en hel del cd skivor! Så nu har vi rensat, bara originalen kvar, resten har åkt. Det är dammtorkat och rensat, så skönt. Igår flyttade jag runt på möblerna där så det blir bättre för oss när vi nu har motor i sängen ock kan sitta upp och titta tv 🙂

Idag blir det Kalix med Savannah, fan vad jag är less alla sjukhusresor nu!!!!! Hela kylskåpet är full med lappar med besökstider. Nå det är bara att beta av dem en efter en.

Körde mitt Strong pass igår, faaaan vad kul det var, jag tog det lite lugnare, jobbade inte på så mycket. Johan sa till mig innan jag skulle börja, försök ta det lite lugnare, det är alltid full fart på dig. Så jag lyssnade lite på det faktiskt. Men det var så super kul, jag har så jäkla häftiga deltagare!!

Jag har börjat vakna igen på nätterna, vaknar vid 03 och 04 och efter det sover jag dåligt om jag somnar alls, igår steg jag upp 04. Jag måste hitta ett sätt att koppla ner huvudet och jag har börjat utforma en metod för mig själv, jag stannar till var jag än är, ner med armarna, böjer ner huvudet, blundar och tar ett djupt andetag, sträcker upp mig och blåser ut, det gör jag några gånger, så skönt!

Julen är nästan klar hemma hos oss, julgranen ska upp, några få julklappar kvar att köpa men annars är det klart för oss, vi har ju inte så mycket mat att fixa, vi är inga julbordsätare. Men det lilla vi behöver är fixat, ja lite lax ska jag köpa, Dennis och Danne äter det. Så det är väl det då. Ja ja nu fixa frillan och sen iväg till Kalix.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: