Sista veckan

Sista veckan innan jul startar. Jag har inte köpt många julklappar, Alicia har vi ju redan köpt åt jag och Dennis, vi köpte en ny surfplatta, jag gav 2000 kr till den. Så till henne blir det nå mindre leksaker då. Sen till mina egna två här hemma, ja det vete gudarna… pengar är ju vad de vill ha, så så får det bli, jag har köpt lite smått men sen får det väl bli pengar så de själva kan köpa vad de vill. Jag och Danne har ju köpt vår julklapp, nya sängar så jag tänkte förära dem med lite nya sängkläder och kuddar. Ett nytt täcke till mig själv, Danne har ju sitt tyngdtäcke så det går inte att slå 🙂

Idag ska vi till Kalix, Danne har två besök på lassa där. Sen ska jag försöka få tid till Bamse, han har pinkat i vår säng, 2 ggr igår och en gång dagen innan och det har han inte gjort hos Dennis och inte här heller. Men då ser jag att det var blod i urinen hos honom. Så vi tänkte att vi kanske får in honom hos veterinären idag när vi ändå ska dit. Men kl 15 måste jag vara tillbaka i stan för jag har sista zumban med kommunens Gold gäng. Så det blir att ta med musiken i bilen, hörlurar, kläder ifall jag inte hinner byta om och sen bara snabbt hem och hämta högtalaren. Ja ja nu ska jag börja fixa frillan, vi åker om en timme.

Be safe out there

 

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: