HLR

Idag bär det av på Hjärt och lungräddnings kurs hör och häpna på Ica! Det passar faktiskt riktigt bra nu när hamnar i helt egna lokaler! Klippte ut alla kort till House of Joy igår nu är det bara att börja sälja dem.

Jag ser faktiskt ett ljus i tunneln nu efter allt. Jag hoppas allt löser sig till det bästa. Men jag tyckte vi hade ett bra prat sist med sonen. Jag tror kanske det har gått upp ett Kronobergs för honom. Vi är ju en familj och familjen ska ju vara ens trygghet, vi ska hjälpa, stötta varann, hålla varann baki ryggen när livet är svårt. Jag hoppas att han nu förstår att det är precis det vi vill, vi vill hjälpa men det går inte om någon bara är arg eller tror att man är ute efter att skada. Livet är inte alltid lätt i tonåren, det är det inte.

Ja ja nu måste jag börja fixa frillan, så jag hinner äta något oxå, vi ska vara där om en timme.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: