House of Joy

Hann inte blogga igår, hade en hel del att gå igenom inför kvällens pass och trotts det var jag ringrostig som tusan! Warm up rörde jag till lite här och där och sen nån annan låt med men det gick förvånansvärt bra ändå. Och roligt var det. Men jag tar det lite pö om pö, jag lägger på sakta men säkert. Nu är Gold slut och jag påbörjar inte Strong förrän mellandagarna tänkte jag OM det nu kommer någon då 🙂

Jag och Nina jobbar på för fullt med House of Joy, hahah HOJ blir vi förkortat 😀 Två företag, mitt Annas Dance & Enjoy och Ninas Joy of movement och en lokal. Så det är liiite granna tekniska saker vi går igenom men nu börjar vi vara klara med det så nu kommer det ut INFO om hur det ska bli 🙂 ❤

Full snöstorm idag, viner i knutarna! Mysigt att sitta inne en sån dag 🙂 Nä nu har jag en del att göra på facebook så jag avslutar här.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: