Funderingar

Det blev en dag till funderingar igår. Vi har ju en del att lösa så jag tar första steget idag mot vad Rasmus säger att han vill…. jag tror inte det är en bra lösning men nu orkar jag inte kämpa i motvind längre. Jag sätter bollen i rullning.

Vi var och fikade på Taavolagården igår. Jag åt både en toast och en saffrans semla, det var så himla gott!! Det är verkligen ett mysigt ställe att gå och fika på. Det är liksom back to basic där, lantligt, gammalt och underbart fika.

Körde igenom mina nya koreosar ett par gånger igår. Idag blir det till att ta ut vad jag ska ha och sen öva på hela programmet. Det blir två Gold pass idag och avslutning med kvällsgänget. Så jag måste och handla lite inför det och plocka ut lite priser 🙂

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: