Jag hade tänkt…

yxa

Jag hade tänkt göra så mycket igår men inget blev av. Ja jag fick mina koreografier under ”pistolhot” gjorda. Men thats it. Jag kom igång sent igår, allt blev fördröjt. Sen for vi och käkade vilket slutade i kaos. Rasmus var skit förbannad på mig och Danne, vi hade ljugit säger har, vi hade inte talat om allt åt honom och vi fattade inget. Vi försökte få reda på mer men det enda han sa var att vi ljugit om Savannah?? I sedvanlig ordning gick han lös mest på mig, till slut orkade jag bara inte sitta där mer så jag drog. Jag vet var han varit på fredag så jag vet vem som återigen fyllt honom med skit!

Allt är ju riktat mot mig egentligen men det tar betydligt mer på mina barn. Rasmus behöver oss ännu, han kan inte gå igenom livet utan oss ännu, han behöver hjälp på olika sätt. Och när han gått upp i taket så har han jätte svårt att släppa och gå vidare, att sätta sig ner och prata om vad som hänt gör han inte i första taget! Det slår ut allt! Den här personen har även gett sig på Savannah vilket inte har lyckats, hon är starkare och går inte i fällan, hon är mer klarsynt. Men självklart tar det på henne att höra en massa skit om mig, det är ju en del i att vi får gå på samtal en gång i veckan! Igår var det hon som var i blickpunkten, det var henne det gällde och hon blev helt förstörd! Hon drog oxå från maten. Jag ringde och pratade sen med henne och fick hem henne efter många om och men. Men vi enades igår hon och jag, låt dom slå på oss, vi viker inte, låt dom snacka skit, det rinner av oss, vi tar inte åt oss VI ÄR STARKA! Vi VET vad som gäller och vi VET hur det är! Vi låter oss inte knäckas! Vi är fighters!!!!

Varför kan denne person inte bara lämna mig ifred, varför måste man dra in mig hela tiden i allt skit! Varför inte bara glömma att jag existerar, det här är alltså en person som vi inte längre känner. Det är en person vi inte ens pratat med på något år. Denne person har förstört så mycket i vår familj bara för att denne tror sig veta något. Vi har kämpat för att få rätsida på allt denne ställt till med men det är inte lätt när det fylls på hela tiden!

Ja ja idag blir det återhämtning för min del efter gårdagens bravader! Jag som hade tänkt baka, göra lite mer jul här hemma. Men igår fick jag höra hur skit julen är, hur skit det är att umgås med familjen, allt är bara skit. Så jag gav fan i ”skiten” igår :/

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 08, 2019 @ 11:15:54

  Å nej vad ledsamt…. Förstår att det tar på krafterna ❤️ men vet du vad, julen kommer oavsett… Stressa inte, det som inte blir gjort blir inte det… Bakverk kan man faktiskt köpa!

  Minns det året då vi tömde mammas hus, jag var mentalt helt slut. Hade ingen lust att fixa jul alls. Minns att Jennifer sa att mamma nog måste vi väl ändå ha en gran… Kände mig bara tom och hade ingen lust att fixa jul… Nå, gubben fixade det mesta… Klappar, gran etc. Jag bakade pepparkakor med ungarna och resten fixade Ica. Och det blev jul ändå 😉

  Vi skulle ju påminna varandra om att lyssna på kroppen ❤️ Så nu påminner jag dig ❤️ Hör av dig om det är nåt du behöver, lyssnande öra (hör ju ännu som tur är 😂😂) eller bara fly iväg och fika, kaffe surr or what ever 😍

  Kram

  Svara

  • Anna
   Dec 08, 2019 @ 12:17:44

   Hahaaa skrattar jo du har ju ialf full hörsel på ett öra 🙂 jodå du och vår grej är det som håller mig uppe, zumban håller mig uppe. Men jag är sån, jag gräver ner mig en stund för att sen resa och skaka på mig. Sen är jag ok igen 🙂
   Jo minns att du var helt slut det året. Det var ju inte underöigt, det var en hel del att acceptera, att fixa att få gjort och sen mitt i allt ska man ju leva oxå. Men Nina, vi blir starkare, det som inte dödar det stärker. Och jag kände igår att detta gav mig styrka!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: