Hoppla det tog en ny vändning

Herregud vad det händer saker just nu. Helt plötsligt fick vi ett annat erbjudande jag och Nina, men det ville inte riktigt som vi ville, så det gäller att tänka om! Vips, vi löste det och så kör vi på! Allt går att ordna bara man vill. Vi har lite grejer att ordna så att allt ska gå så smidigt som möjligt. Men det fixar sig garanterat det med. Jag är ju alltid lite sån, det blir en bläcka, ett stopp när det inte blir som jag tänkt. Det tar en liten stund tills att lösningarna börjar ploppa upp i huvudet. Men min hjärna är en problemlösare, det tar lite olika tid bara innan de kommer fram till nått bra 🙂 Sen är jag rätt rakt på sak, jag vill veta precis vad jag ger mig in i och hur det kommer att fungera. Så i vårt möte jag och Nina var på sist så hade jag en del saker att ta upp och gjorde det oxå. Men vi får det att fungera det gör vi och jag hjälper gärna till att få saker att funka. Sen tänker jag och Nina likadant, vi har samma funderingar kring saker och ting.

Idag ska förmiddagen ligga i zumbans tecken, jag måste ta ut låtar till Måndagens zumba, sen jobba igenom mitt fitness pass, ta ut lite nytt där fram till jul. Men det ordnar sig I know so.

Med hjärtat känns allt bra. Jag har varit lite tröttare de sista dagarna, men då har det varit mycket, fan vilken tur att jag är sjukskriven, jag hade inte pallat med jobbet, jag hade sovit konstant tror jag. Och det är ju inte meningen att man ska jobba och sen sova i timmar bara för att orka leva! Man ska jobba för att kunna leva och ha en fritid 🙂

Sovit länge för att vara jag, sovit till 09!!! Kollat på youtube, abandoned houses så jäkla intressant! Men blev fast där lite länge. Surrat i telefonen först med Stefan, han hade haft vandaler i sin grillkåta. VA!!! Säger jag, vad har hänt. Han hade öppnat dörren, nått rasslar till i grillkåtan. Stefan slängde igen dörren, det hade han ju inte väntat sig. Nå han öppnar den igen och ser att allt var nedrivet, ljusstakar på golvet, dynor var sönderrivna och hör hur något springer där inne. Han låter dörren var öppen och går och smäller på väggarna. Och vips så sitter två ekorrar i hans träd. Det var de små rackarna som huserat runt i hans grillkåta. De hade rivit sönder påsen till fågelfrön och ätit ur den, de hade bajjat runt hela stugan, så det är bara för honom att börja städa till våren. Nu är ju allt fastfruset. Men tur att det är vinter så hinner skiten kanske inte förstöra något.

Ja ja nu ska jag ta tag i koreos, så det blir gjort! Det blir ju för hela slanten på måndag 🙂

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 07, 2019 @ 22:08:17

  Vi löser det mesta min vän, tillsammans är vi bästa teamet ❤️🙏 Jag är så glad över att ha dig i mitt liv 😍 Det pirrar i magen, man vill bara ”flytta in” köra på och hoppas på det bästa 👍 Jag tror och hoppas att det blir bättre än vi kan ana….

  Vila du när det behövs!! Du behöver återhämtning ❤️

  År 2020 blir vårt ⭐

  Svara

  • Anna
   Dec 08, 2019 @ 09:17:21

   Ja detsamma säger jag ❤ jag vill oxå bara få flytta in o börja köra järnet redan nu. Jo jag vilar när jag behöver, det jar jag bestämt!

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: