Tränar Savannah

Savannah har ju svårt med sömnen, hon har svårt att varva ner det är så mycket som händer hela tiden, så mycket som hon vill hinna men har inte energin att hinna och då mår hon dåligt. Hon mår dåligt för en massa saker. Men det håller vi på att reda ut nu. Hon går på samtal och det har tagit henne framåt. Men sömnen är ju ett av problemen. Så nu har vi ju börjat träna och vi vi tränar efter 21. Då blir det inget stressmoment för henne. Hon har gjort allt som hon tänkt göra. Så när jag hämtar henne från stan så går vi och byter om och går ner i zumba rummet. Där har jag lite vikter, skivstänger, hantlar och ett par kettlebell, det finne en gångmatta, magmaskin och en crosstrainer. Och faktiskt så har vi alltid lite då och då använt detta träningsrum till just det att träna 🙂 Jag har gjort ett kort träningsprogram till henne. Ett där vi utan vikter gör lite utfall, lunges, mountin climbers och rotationer. Sen tar vi vikter och kör lite biceps, triceps, knäböj, flyes, kettlebell osv. Små korta övningar som inte tar så mycket tid. Jag vill inte köra på för länge för då hinner hon få tråkigt, det ska inte vara för tungt för då blir hon less och vill inte göra mer. Utan vi börjar lite försiktigt så att hon känner att det här fixar jag, det här har jag tid med och det hinner inte tråka ut henne. Jag kör i rätt högt tempo oxå. Hon har jätte bra hållning, hon gör perfekta squats, man ser att hon varit med i träningssvängen. Så jag frågade henne igår om hon vill ha några övningar direkt på magen och det ville hon. Jag sa först att vi kör några gånger så här så lägger vi på magen sen. Hon frågade direkt, varför gör vi inte det nu? Ja sa jag vill du det så gör vi nästa gång och det ville hon. Så nu blir det tre övningar till med inriktning mage 🙂 Vad jag önskar nå med detta är att hon för det första sover bättre och det gör hon, hon har somnat på en gång när hon lagt sig efter träningen. Att hon ska må bättre, känna endorfinerna rusa och det gör hon Man ser att hon är gladare efter träning. Att hon ska känna skillnaden i sin egen kropp, att den mår bättre och den blir i bättre form. Vi börjar försiktigt, vi bygger upp det, jag kommer att vara på så att hon verkligen gör detta. Jag var själv trött igår och hade inte lust men jag tvingade mig själv för hennes skull. Jag vill att hon ska känna vinningarna av träning, dom är måååånga, jag vill att det ska bli ett ”gift” för henne. Och det här sättet är bra, hemma i källaren med mamma, ingen annan.

Jag började igår att bygga Gold listan för nästa år. Roligt och sitta och ta ut nya låtar, det är alltid lika spännande och se vad man hittar 🙂 Nä nu måste jag lägga på ett kol. Idag ska jag och Nina på ett spännande möte, vi får väl se om det tar oss vidare nånstans 🙂

Be safe out there

4 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Ethel
  Dec 06, 2019 @ 11:31:03

  Anna, du är en helt fantastisk person. Vilken lycka för Savannah att just du är hennes mamma ❤️
  Så fint att ni kan göra detta tillsammans hemma, en stund med varann, för varann 👏🏻
  Kom att tänka på det där med sömnen, har ni testat ett tyngdtäcke, många tycker ju att de är helt suveräna för att sova bättre.
  Kramar från mig 🙋

  Svara

  • Anna
   Dec 06, 2019 @ 13:23:52

   Oh tack Ethel, vad gör man inte för sina barn ❤❤❤
   Jo hon har tyngdtäcke, bolltäcke men gillar inte det. Men vi ska byta till fiber så kanske hon gillsr det bättre.

   Svara

 2. Nina
  Dec 07, 2019 @ 08:35:21

  Toppen med träning 👏 det ger ju så mycket endorfiner, precis som du skriver…

  Tack för ett kort men fantastiskt möte ❤️ det här blir kanon… Vi får bara göra det bästa av situationen innan vi flyttar in 👍👍

  Svara

  • Anna
   Dec 07, 2019 @ 13:05:07

   Ja et kommer att bli kanon, det löser vi. Det går ju alltid lättare när vi vet att vi måste ha en tillfällig lösning oh det nya är runt hörnet 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: