Inte riktigt OK

Nog märks det att man inte är i form ändå. Kroppen känns som om att yes, den är i bättre form än innan men det totala sammantaget är inte form än tror jag. Jag var igår med Savannah och vi var och köpte ett nytt bord till henne, vi har gjort lite i ordning i mitt gamla zumba rum till henne. Hon älskar ju att hålla på med naglar och ville ha ett ställe att hålla till på. Så nu har vi köpt ett litet bord med en stor låda där hon kan förvara mycket saker. Vi har burit ner hennes ena skärm för att göra det lite mysigare, vi har sattit upp fler skärmar för att stänga bort träningsmaskiner, det blir riktigt mysigt att vara där. Det tog sina timmar det!

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag var helt slut efter det, jag satt i bordet och kollade facebook efter maten och somnade sittandes med fingret på skärmen. Jag sov så djupt så jag hörde inte att Savannah kom upp från källaren, hon hade pratat med mig och försökt knuffa i mig men jag hörde inte, inte förrän hon ruskade och sa MAMMA lite högre! Alltså så fort somnar jag! Så om jag hade börjat jobba så hade jag nog sovit hela min lediga tid.

Med Bamse går det bättre och bättre, nu är han inte lika livrädd för hundarna heller. Han vågar vara på golvet fast att de kommer. Om de utmanar honom, ställer sig och stirrar så blir han låg, han har som inga ben när han susar iväg efter golvet för att ta sig ner i källaren. Men om de inte bryr sig om honom så bryr inte han sig heller. Han är så kelig, han älskar att trycka sig emot en, enda nackdelen är att man har hår överallt, i ansiktet, i munnen, på kläderna och det kliar detta fiiina hår! Så här kan det se ut när man försöker prata i telefonen och Bamse vill vara med!

20191204_2023567613584048940776429.jpg

Danne håller på att slipa våra bordsskivor, han har lackat den sedan med nått extra hårt lack. Våra odågor till hundar snor ju från bordet och när det ställer sig upp för att se om det finns något att försöka sno så repar de ju hela skivan! Så nu blev Danne less och slipade om den och la på ett redig lack! Fotade skivan igår, den till vänster är slipad och om lackad. Vet inte om det syns på bild men den är lite mörkare och mycket mer glans än den högra skivan.

20191204_2203408808052205042136106.jpg

Det blev jätte bra faktiskt. Vi väntar nu på våra nya sängar, det ska bli så skönt att få sova i nytt. Jag ska gå och köpa nya sängkläder, täcken och kuddar åt oss oxå. Sen blir det till att möblera om i källaren lite grann. Det ska bli så härligt, storstädat innan jul ❤

Ojdå Bamse har upptäckt att vi har en brasa som sprakar, han ser ut att vilja gå dit och lägga sig men där är ju Roffe men han vågar sig fram ändå för att kika in det lite.

20191205_0814358670870586021737145.jpg

Ja ja nu ska jag in på facebook en sväng sen ska jag plocka ut lite koreosar till nästa vecka och gå in på timecenter och lägga in mina pass jag tänkt köra i december.

Be safe out there

 

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 05, 2019 @ 16:15:29

  Ja nog ser man skillnad på bordet, fint ⭐

  Du får nog ta och varva ner lite… Inte hålla på så mycket… Återhämta dig till nästa års bravader ❤️❤️

  Svara

  • Anna
   Dec 06, 2019 @ 09:17:10

   Men jag har ju så svårt att låta bli 🙂 men jag försöker att inte nu hitta på så mycket men det blir ju bara 🙂

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: