Steg upp i ottan

Alltså vaknade kl 04, vred och vände mig i en halv timme sen beslöt jag mig för att stiga upp!!! Orkade inte ligga kvar där, jag var ju klarvaken.

Jag började fundera över min tjänstledighet nästa år, jag måste ju utöka den lite. Jag vill ju inte hoppa över några zumbor nu när jag kommer att köra helt i egen regi. Men i och med att jag inte har zumba med kommunen mer då så blir det inte lika mycket tjänstledigt, det blev faktiskt 16 mindre fast jag la till två kvällar 🙂 Oooh vad jag ser fram emot detta, det ska bli så jäkla roligt alltså!

Danne var och förde Savannah kl 09, jag sitter här och väntar att han ska komma hem, tittar ut, undrar om jag missat honom, han kanske har kommit hem och jag har inte hört. Sitter ju med hörlurar på morgonen, kollar koreografier osv. Sen kommer jag på nä men va fan han kanske jobbar idag! Kollar hans schema och mycket riktigt han började oxå 09 🙂

Jag och Savannah tränade ihop igår, bara en halv timme, men lite funktionella övningar, jag hade riktigt roligt men jag vet inte om hin hade det 🙂 Men jag tänkte att hon kanske mår lite bättre och kan sova bättre om vi tränar på kvällen. Hon var då gladare efter att vi tränat klart.

Ja ja nu ska jag börja klä på mig, Pian kommer snart på lunch, tänkte hinna byta framför gojburarna och mata alla djur.

Be safe out there

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: