Yeeey

Äntligen är jag igång, det var så skönt att få köra på igår! Tur att hon berättade om sjukgymnasten om vad som kan hända i början av varje pass. Man kan som bli orkeslös och det tar längre tid att komma upp från det än vad det gör annars. Men det är pga medicinerna, det är de som gör det. Det tar längre tid för kroppen att komma på att nu jävlar är kärringen igång. Men sen när det släppte så gick det som på räls! Kul var det, otroligt roligt, jag älskar zumba ❤ Näste vecka blir det fitness passet, jag bygger på sakta men säkert, Strong väntar jag ytterligare någon vecka med innan jag sparkar igång med det.

Jag hade tänkt att jag kanske skulle börja jobba halvtid nu, men se det tyckte inte läkarna, jag blev ännu sjukskriven fram till årets slut om jag fattade det rätt. Det är klart, jag känner att jag mår bra nu men då jobbar jag ju inte. Jag har inte det som stressar, som gör att jag måste hinna allt möjligt mellan jobb och fritid. Jag är ju en människa som reagerar med sinnet, när jag ser saker som är fel, saker som inte görs, när jag ser känner orättvisor så reagerar jag starkt, pulsen går upp i 200 och sen står jag på toppen och ångar ut mina känslor för att sen snabbt gå ner i varv igen. Och det är mycket av den varan på jobbet nu, man oroar sig, man reagerar, man vill reagera men gör det inte, jag har varit utsatt på olika sätt genom åren på jobbet och det tar. Jag funderar mycket på hur jag ska kunna lösa saker osv. Det tar betydligt mycket mer än att stressa kroppsligt, jag älskar att ha mycket att göra, att vara igång.

Nina har nu startat sin firma, nu är det officiellt! Hon kör sina timmar, jag har mina timmar, tillsammans blir vi House of Joy ❤ Vad roligt, vi hyr ju tider i B hallen och ska jobba ihop, två firmor, massor av tider, ett samarbete, det kan inte bli annat än bra ❤

HOJ

Igår after zumba class ❤

Idag har jag inget på tapeten, skönt, kanske det blir lite mer julpynt då. Alltså det är nu först som jag börjat återfå lite mer energi, jag har inte orkat göra något hemma fast att jag varit sjukskriven. Nu först under helgen så kände jag att jag återfann lite energi. Jag var nog jävligt nära att bli utbränd oxå, kankse jag redan var det.

Det är så roligt, det går bättre och bättre med Bamse, nu kommer han upp direkt på morgonen, han ligger på bordet och han vill kela. Han vågar röra sig här uppe fast att han är lite rädd för hundarna. Igår kom han första gången ut i vardagsrummet och utforskade soffan 🙂

Han är en fin katt Bamse, jätte kelig så det här blir nog bra. Jag tror han börjar längta ut lite men det får vänta tills han är helt hemmastadd 🙂

Nå niin bara och sätta igång dagen, känner mig faktiskt lite trött än. När klockan ringde i morse ställde jag fram den två gånger innan jag klev upp och det tillhör inte vanligheterna!  Kanske jag går på soffan och vilar med Danne en stund.

Be safe out there

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 03, 2019 @ 12:07:49

  Äntligen är vi på gång ❤️❤️❤️

  Och skönt för dig att få vara ledig… Du behöver det!! Ta en dag i taget, vila, pynta eller what ever 😍👏👏👍👍

  Svara

  • Anna
   Dec 06, 2019 @ 09:18:53

   Jo faktiskt så är det det. Jag tänkte ju att jag skulle bärja jobba 50% men jag känner ju nu att kroppen ändå inte är riktigt med än. Den ligger liiiite granna på sparlåga, det känns. Sen har jag nog varit jävligt nära den berömda väggen. Så nu känns det att det kunde inte varit på nått annat vis än fortsatt sjukskrivning! ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: