Piteå med bilder

Jag hann inte eller orkade inte blogga igår, eller ska jag säga att jag utmanade inte ödet att börja blogga igår. Helt plötsligt efter att jag läst Aftonbladet så infann sig lusten att sätta upp lite julstjärnor och ljusstakar. Så jag tog inte risken att den skulle klinga av, Alicia var på väg så jag började lite innan hon kom och sen fortsatte jag tillsammans med henne. Så nu har även vi lite jul i fönstren.

Idag tänkte jag köra min två zumba Gold pass, det med kommunen kl 15 och sedan ikväll med mitt egna Gold gäng. Det ska vara så roligt att vara tillbaka på banan igen. Jag tror det ska gå bara bra. Men först på morgonen möte på skolan. Efter det ska jag hem och gå igenom koreografierna, måste väl ta in en jullåt och sedan fortsätta jul pyntandet.

Igår var vi på julmarknad, jag Nina, Jennifer, Dennis och Alicia dök oxå upp lite senare. Fast det var inte så mkt kvar när vi kom, eller hade det kanske inte varit mer? Men vi hann köpa lite rieska, äta korv, fika och kika runt. Alicia missade tomten. Han hade hunnit fara ut till Nordpolen igen innan hon kom. Det var ju lite synd, hon hade sett fram emot tomten.

Man märker att jag ännu blir lite tröttare än vanligt när jag varit igång ett tag. Efter julmarknaden så var vi och handlade jag och Dennis, vi for hit och lagade mat. De for sedan vid 17.30. Alicia skulle hem och duscha och sedan sova. Jag var sedan helt slut, jag sov i två timmar efter att de farit!

Imorgon tänkte jag börja jobba, fast inte heltid, tänkte om jag får halvtids sjukskrivning. Jag ska ringa läkaren idag. Jag fick inte tag i någon förra veckan. De öppnar ju snart så jag ska ställa mig i telefon kön och hoppas på att bli uppringd.

Nå niin nu kommer fotona jag utlovat från Piteå resan. Vi hade en riktigt mysig resa jag och Savannah. Bara på två, sova ihop, gå på show, äta en underbar middag, gå på stan och ranta i affärer. Hon fick utmana sig själv lite grann under fredagskvällen. Men det gick jätte bra, liiite jobbigt hade hon innan vi bytte platser. Men sen gick det jätte bra.

Detta bildspel kräver JavaScript.

Jag var även och visade var mamma har bott, på Larssons gränd 14 när hon och Kalle bodde i Piteå, vi stannade vid deras affär på Annelund.

Min och Ninas grej går framåt. Ett steg i taget, snart är vi redo. Eller mina timmar är klara och jag har ju min firma redan. Nina håller på att fixa med sina papper så att det oxå ska bli klart, det känns så roligt 🙂 Ja ja nu ska jag börja göra mig i ordning, vi har möte på skolan kl 09 idag. Så nu är det bara att sätta fart 🙂

Be safe out there

 

 

2 kommentarer (+lägga till din?)

 1. Nina
  Dec 02, 2019 @ 14:16:30

  ❤️❤️❤️ Så glad, förväntansfull, ivrig, lite nervös men mest tacksam över att Vi äntligen ”gör det här” och tillsammans 🙏 Tack för att Du finns i mitt liv, my soulsister 😍

  Vilken mysig helg ni haft med savannah ❤️

  Svara

  • Anna
   Dec 02, 2019 @ 14:35:22

   Detsamma säger jag, det var meningen att vi skulle hamna indrr samma tak då en gång i bärlden ❤ Det här kommer bli så roligt. Det känns så rätt, jag kan knappt vänta ❤

   Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: