Piteå

Klockan 07.30, Savannah sover än, jag ska väcka henne om en halv timme vi ska gå på frulle! Hotellfrukost är bland det bäst som finns.

Ja var ju på konditionstest igår. Jag fick först göra lite tester på styrka, hålla en hantel oc med rak arma föra den upp och ner utan att axeln vrids eller armbåge, klarade 96 tror ja et var, då tyckte de min armbåge vreds utåt. Tåhäv stående å en liten kil, valde fel fot, har nått under trampdynan som gör ont, men sen vid 18 så gjorde det ont i vaden, så jag valde att sluta för att inte få ont, jag ska ju hålla pass på måndag. Konditionstestet på cykel, gick bra, jag fick cykla 22.5 min och var upp på e effekt på 150. Då var det enligt mig lite jobbigt och jag började bli ansträngd  andningen. Men det är jätte svårt att skatta sånt, de har ju så jävla många siffror 🙂 Nå jag steg i puls som jag ska och jag gick ner super bra efteråt. Jag hade en max på 165 och efter två minuter var jag nere på 100, jag hade alltså gått ner 65 pulsslag. Bra sa hon är när man gått när 22! så jag hade super bra där. Och efter 3 minuter var jag i stort sett nere på min start puls.

Jag och Savannah är ju i Piteå, vi åkte igår eftermiddag. Kom fram hit kl 15.30, checkade in. i var upp och förde våra väskor, jag drack lite kaffe. Efter det kollade vi in hotellet en sväng. Väl på vårt rum igen så badade jag bastu, vi har ju det på rummet så det var ju ett måste. Sen började vi göra oss i ordning för middag och show Christmas by the sea med Linda Bengtzing, Nanne Grönwall, Nano, Andreas Jonsson och Ida Redig. De höll på i över två timmar, ut på borden, in bland publiken, Linda B var  drack vatten i vårt bord. Otroligt mycket fart, en bra blandning på låtar. Savannah sa efteråt att det har var totally värt! Hon tyckte dom var jätte bra. Och det är huvudsaken att hon har kul, den här resan är för henne ❤ Men u ska jag väcka henne vi ska ju på frulle och sen äventyrsbad och sedan vidar3e på shopping!! Bloggar mer imorgon med foton oxå 🙂

Be safe out there

1 kommentar (+lägga till din?)

  1. Nina
    Nov 30, 2019 @ 18:30:35

    Härligt ❤️

    Svara

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: